Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune televizoare pentru Playstation 5

vineri, iunie 3rd, 2022 914 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cele mai bune televizoare pentru Playstation 5
Ați făcut upgrade la PS5 și acum este timpul să faceți același lucru cu televizorul. Aceste sisteme oferă niște jocuri grozave în 4K la 120 Hz și nu orice afișaj poate ține pasul cu aceste specificații, așa că un televizor solid pentru jocuri este calea de urmat.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Televizoarele noastre preferate pentru jocuri se concentrează pe dvs. să obțineți cea mai bună imagine 4K posibilă. Veți găsi că afișajele pe care le-am ales sunt încărcate cu cea mai recentă tehnologie pentru cel mai intens negru, luminozitate nebunească și culoare HDR uimitoare pentru a vă oferi un avans în fața concurenței. Și vin cu porturi HDMI 2.1, astfel încât consolele dvs. să poată oferi acel joc de 4K/120Hz.

Investiția în cel mai bun televizor pentru PS5 vă va maximiza cu siguranță consola, oferindu-vă o experiență de joc cu adevărat captivantă de generația actuală. Deoarece ai cheltuit toți acești bani pe consola evazivă, îți vei dori un afișaj care să facă dreptate jocurilor și unei grafice impresionante.

Care este cel mai bun televizor pentru Playstation 5 

În prezent, PS5 acceptă rezoluții 4K (cu suport 8K pe drum), HDR (High Dynamic Range) și rate de reîmprospătare variabile. Aceasta înseamnă că investiția într-un televizor care oferă aceste funcții vă va îmbunătăți experiența de joc. Totuși, nu vă supărați, deoarece cele mai bune televizoare pentru PS5 nu trebuie să spargă banii. Aici, am adunat alegerile de top pentru toate bugetele și le-am evaluat în funcție de specificații, inclusiv de suport 4K și HDR. recenzii ale clienților și preț.

Cele mai bune televizoare pentru Playstation 5


1 . LG C1 OLED

LG Oled C1

LG 2021 C1 ocupă locul unu în ghidul nostru pentru cele mai bune televizoare pentru PS5. Ecranul OLED 4K nu numai că oferă un raport de contrast fantastic, cu negru intens și culori strălucitoare, dar aveți și patru porturi HDMI 2.1, ceea ce este grozav dacă aveți o altă consolă de generație actuală sau un dispozitiv de divertisment acasă. Mai accesibil decât unii dintre colegii săi, considerăm că C1 oferă o mulțime de bani pentru banii dvs.

Am descoperit că meniul Game Optimiser face mai ușor să profitați la maximum de jocuri pe PS5, în plus, puteți regla luminozitatea, contrastul și VRR (rată de reîmprospătare variabilă) din mers. Acceptă până la 4K/120fps pentru un joc foarte fluid

Plusuri

Imagine frumoasă 4K/HDR
+ Patru porturi HDMI 2.1

2 . Televizor Sony 55A90J, 138.8 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, OLED

Sony oled TV

Dacă doriți să rămâneți cu Sony pentru un televizor care să fie asociat cu Sony PS5, televizorul Sony X90J 4K este perfect. Aceasta este o opțiune excelentă de gamă medie și a fost construită special pentru a completa cea mai recentă consolă a companiei. Ca rezultat, are două porturi HDMI 2.1 (precum și două porturi HDMI 2.0), VRR și ALLM (mod automat de latență scăzută) pentru întârziere sub 10 ms. Toate aceste funcții pot face o mare diferență pentru experiența ta de joc.

Am descoperit că X90J oferă o calitate uimitoare a imaginii, arătând cu adevărat posibilitățile grafice ale PS5. Oferă rezoluție 4K și, în timp ce prețul este puțin ridicat, Sony X90J arată că compania a făcut toate eforturile pentru a proiecta un televizor care să permită cu adevărat PS5 să strălucească.

3 . Televizor LED Smart Hisense 65A6G, Ultra HD 4K, 164cm

Televizor LED Smart Hisense 65A6G

Considerăm că acest televizor de la Hisense este un televizor cu buget solid pentru PS5. Este un excelent ecran 4K HDR entry-level, cu o ramă subțire, picioare distanțate și trei HDMI pe spate. Singurul dezavantaj este că nu există suport pentru 4K 120Hz. Fiecare dintre porturi acceptă ALLM și VRR, plus eARC.

La acest preț, performanța generală a imaginii este grozavă, cu detalii deosebite și o dinamică rezonabilă. Dolby Vision ajută foarte mult și gestionarea mișcării este, de asemenea, bună.

4 . Televizor Samsung 65Q80T, 163 cm

Televizor Samsung 65Q80T, 163 cm

Samsung Q80T continuă să-și mențină reputația de televizor excelent pentru jocuri. Ecranul său 4K QLED oferă detalii, culori și contrast fantastice care vor profita la maximum de capacitățile vizuale ale PS5. Există și tehnologia Object Tracking Sound care oferă un sunet cu adevărat dinamic.

Specificațiile premium la un preț atât de scăzut fac din Samsung Q80A un plus mai mult decât demn la configurația dvs. de jocuri. Dacă deveniți mai mare decât modelul de 50 de inchi, veți obține, de asemenea, o rată de reîmprospătare ultra-înaltă de 120 Hz și un întârziere scăzut de intrare, care va ridica cu adevărat cele mai recente jocuri.

5 . Televizor Philips 48OLED806/12

Televizor Philips 48OLED806

Philips OLED 806 este un televizor fantastic pentru PS5 și un televizor excelent pentru jocuri. Oferă specificații extinse și o calitate excepțională a imaginii la un preț relativ rezonabil. Există două intrări HDMI 2.1 și un Ambilight pe patru fețe care mărește imersiunea și conferă jocurilor PS5 un avantaj cinematografic. Un design discret înseamnă că se va integra cu ușurință și în configurația de joc existentă.

 

Dacă un nou PS5 încă îți scapă, ghidul nostru de reaprovizionare PS5 este locul potrivit. Dacă sunteți suficient de norocos să aveți deja consola, avem, de asemenea, ghiduri pentru cele mai bune prețuri pentru controler PS5 și cele mai bune monitoare pentru PS5, puteți afla și cum să îmbunătățiți capacitatea de stocare a PS5-ului dvs. cu lista noastră cu cele mai bune externe. hard disk pentru PS5.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023