Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top cele mai bune Smartwatch-uri 2022

duminică, decembrie 12th, 2021 71 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

top-cele-mai-bune-smartwach
Cele mai bune ceasuri inteligente pe care le-am testat sunt toate excelente în sine, dar nu sunt o dimensiune potrivită pentru toate. 
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Tehnologia smartwachurilor s-a îmbunătățit mult în ultimii ani și, de asemenea, au devenit mult mai populare. Dar, în același timp, nu au devenit încă accesorii must-have.

Un smartphone este acum alegerea evidentă dacă doriți un telefon nou. Dar majoritatea oamenilor sunt încă mulțumiți de ceasurile tradiționale pentru a indica ora.

Cele mai bune smartwachuri pe care le-am testat sunt toate excelente în sine, dar nu sunt o dimensiune potrivită pentru toate.  Noile modele precum Apple Watch 7 și Huawei Watch 3 Pro împing capabilitățile și mai departe.

Top cele mai bune Smartwatch-uri 2022


Top cele mai bune Smartwatch-uri 2021

Funcții și opțiuni suplimentare la un smartwach:
Când vreți să vă cumpărați un smartwatch nou, cu siguranță veți fi interesați de orice opțiune suplimentară a ceasului ce l-ar diferenția de celelalte existente pe piață. Mai jos enumerăm câteva dintre aceste optiuni si functii, dintr-o listă destul de lungă:

  • aproape toate ceasurile de top vin cu funcția GPS – de direcționare în spațiu prin coordoanatele obținute în timp real prin satelit;
  • toate ceasurile vin cu funcția de numărare a pașilor sau a exercițiilor fizice realizate – este o opțiune extrem de utilă atunci când faceți antrenamente sau aveți un stil de viață activ;
  • vrei sa-ti masori funcția de monitorizare a ritmului cardiac, toate cesurile vin cu aceeasta functioe;
  • Greutatea optima atunci cand folosesti funcția de monitorizare a caloriilor consumate – o opțiune eficentă în lupta cu kilorgramele în plus;
  • Umbrela ? Opțiunea de afișare a vremii și a temperaturii în timp real;
  • Opțiunea microfon – util atunci când vreți să vorbiți în timpul condusului mașinii sau când sunteți la alergat și nu aveți mâinile disponibile pentru a răspunde la telefon.

De ce cumpără oamenii ceasuri inteligente?

Ceasurile inteligente iau multe dintre funcțiile utile găsite într-un smartphone și le pun la încheietura mâinii. Acestea pot fi folosite pentru a primi notificări, pentru a efectua și primi apeluri telefonice și pentru a accesa o gamă largă de aplicații.

Acestea sunt adesea echipate cu trackere de fitness sofisticate care pot analiza fiecare mișcare pe care o faceți, iar unele dintre aplicații sunt cu adevărat utile.

De exemplu, puteți suna un Uber de la încheietura mâinii, puteți urmări listele zilnice de activități și puteți asculta cărți audio. De fapt, veți descoperi că cele mai populare aplicații pentru smartphone au acum versiuni de smartwatch.

Cele mai noi modele sunt, de asemenea, destul de elegante. Iar selecția largă de fețe diferite înseamnă că nu te vei sătura niciodată de felul în care arată.

 

Ar trebui să cumpărați un ceas inteligent?
Ceasurile inteligente sunt accesorii utile, iar mulți dintre cei care le cumpără ajung să fie mulțumiți de achiziția lor. Înainte de a cumpăra unul, totuși, este o idee bună să vă întrebați ce scop va servi de fapt acest ceas inteligent.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023