Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum să anulați abonamentul Netflix in 2022

luni, ianuarie 10th, 2022 54 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Avantajul platformei Netflix este ca permite accesarea ei de oriunde din lume, indiferent de orasul de resedinta, adica te poti loga si in concediul petrecut in afara tarii.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cum să anulezi un abonament Netflix

Pasul 1: Deschideți aplicația Netflix pe smartphone și accesați secțiunea de profil atingând pictograma profilului. Acesta din urmă este situat în colțul din dreapta sus al aplicației.

Pasul 2: Acum atingeți „Cont”.

Pasul 3: Derulați în jos și veți vedea un buton Anulați calitatea de membru. Doar atingeți-l și Netflix vă va redirecționa către pagina „Anulați planul”. Aici, trebuie să apăsați din nou pe „Finalizare anulare”.

Este important să rețineți că, dacă ați plătit deja pentru luna viitoare, atunci nu vă faceți griji Netflix va anula abonamentul odată ce luna respectivă se va termina. Nu vă va taxa până când nu vă reporniți calitatea de membru.

Este important să rețineți că toate planurile sunt nerambursabile, așa că chiar dacă vă anulați abonamentul  la Netflix , atunci nu vă veți primi banii înapoi.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023