Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii aprilie 2023 la PS Plus

sâmbătă, aprilie 1st, 2023 185 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Au fost anunțate jocurile gratuite incluse în abonamentul PS Plus în luna aprilie.
Au fost anunțate jocurile gratuite incluse în abonamentul PS Plus în luna aprilie.
Image: © kotaku.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Jocurile lunii aprilie 2023 la PS Plus


Descoperă cele mai noi jocuri ale lunii aprilie 2023 la PS Plus!

Acestă lună, abonații vor avea acces gratuit la trei jocuri incitante, inclusiv titluri populare precum Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure și Tails of Iron. Meet Your Maker este un joc de acțiune și aventură care va testa abilitățile tale de luptător, în timp ce Sackboy: A Big Adventure oferă o experiență unică de platformer cu elemente RPG. Tails of Iron este un RPG cu temă medievală, care îți va permite să explorezi o lume vastă și să îți construiești propria poveste. În plus, abonații PS Plus vor avea acces la reduceri exclusive la o gamă largă de jocuri și conținut, precum și la opțiuni multiplayer online care îți vor permite să joci cu alți jucători din întreaga lume.

Nu rata aceste jocuri incitante și fii pregătit să îți asumi provocarea!

PlayStation Plus este un serviciu de abonament oferit de Sony pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5, care oferă o gamă largă de beneficii pentru jucători. Cu o sumă lunară sau anuală plătită, utilizatorii PlayStation pot accesa o serie de avantaje, inclusiv jocuri gratuite, reduceri exclusive și opțiuni multiplayer online.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale PlayStation Plus este accesul la jocuri gratuite. Fiecare lună, abonații primesc două-trei jocuri gratuite de calitate, care pot fi descărcate și jucate fără costuri suplimentare. Aceste jocuri sunt de obicei cele mai populare titluri ale momentului, oferind jucătorilor o varietate de opțiuni de joacă. În plus, aceste jocuri rămân disponibile abonaților atâta timp cât abonamentul lor este activ.

Pe lângă jocurile gratuite, abonații PlayStation Plus au acces la reduceri exclusive la o gamă largă de jocuri și conținut. Aceste reduceri pot varia de la câteva procente până la reducere integrală, iar acestea sunt disponibile numai pentru membrii serviciului. În plus, abonații au acces la perioade de pre-comandă și la jocuri demo exclusive.

Un alt beneficiu important al PlayStation Plus este accesul la opțiuni multiplayer online. Acest serviciu permite jucătorilor să joace jocurile lor preferate cu alți jucători din întreaga lume. Utilizatorii pot crea grupuri de joc sau se pot alătura altora pentru a se distra și pentru a juca împreună. Mai mult, PlayStation Plus oferă și acces la mai multe funcții sociale, cum ar fi chatul vocal sau mesageria, permițând jucătorilor să interacționeze în timp ce joacă.

În concluzie, PlayStation Plus este un serviciu de abonament excelent pentru jucătorii consolelor PlayStation. Beneficiile sale, cum ar fi jocurile gratuite, reducerile exclusive și opțiunile multiplayer online, îi aduc un avantaj suplimentar în ceea ce privește jocurile video. În plus, prețurile accesibile și variatele sale caracteristici fac PlayStation Plus o alegere populară pentru jucătorii de toate vârstele și interesele.

Jocurile Playstation Plus vor putea fi descarcate din 4 Aprilie 2023

Meet your maker (PS4 și PS5) 

Meet your Maker este un joc fascinant care a fost lansat recent pentru consolele de jocuri PlayStation 4 și PlayStation 5 și care a fost inclus în oferta de jocuri gratuite PS Plus. În joc, jucătorii trebuie să creeze și să programeze propriile lor roboți într-un mediu virtual de simulare. În timp ce joci, vei fi nevoit să te ocupi de fiecare aspect al creării și programării roboților, de la construcția fizică a acestora până la programarea lor pentru a efectua sarcini specifice.

Odată ce roboții au fost construiți și programați, vei putea să-i trimiți să efectueze diferite misiuni și sarcini, inclusiv explorarea mediului, colectarea de resurse și combaterea altor roboți. O caracteristică interesantă a jocului este faptul că jucătorii pot să își schimbe roboții la nevoie, astfel încât să se potrivească mai bine cu cerințele misiunii curente.

În plus, jocul oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru roboți, cum ar fi alegerea formei corpului, a culorilor și a armelor. De asemenea, există o mulțime de obiective de colectat și upgrade-uri de făcut, astfel încât jucătorii pot să își îmbunătățească continuu roboții pe măsură ce progresează prin joc.

În general, Meet your Maker este un joc interesant și captivant, care oferă o mulțime de opțiuni de personalizare și provocări, care vor ține jucătorii ocupați pentru mult timp. Este un joc excelent pentru oricine care își dorește o experiență de construcție și programare de roboți, dar și pentru cei care caută o experiență nouă și inovatoare de jocuri video.

Sackboy: A big adventure (PS4 și PS5)

Sackboy: A Big Adventure este un joc de platformă captivant, dezvoltat de Sumo Digital și lansat pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Jucătorii preiau controlul asupra personajului iconic din seria LittleBigPlanet, Sackboy, într-o aventură plină de acțiune și de surprize.

În joc, Sackboy călătorește prin diferite lumi magice, luptându-se cu inamici și rezolvând puzzle-uri ingenioase. Jocul oferă o experiență de joc distractivă și adaptabilă pentru toate vârstele, cu un design vizual fantastic și o coloană sonoră minunată.

O caracteristică interesantă a jocului este modul co-op, care permite jucătorilor să joace împreună cu prietenii lor într-un mod cooperativ. În timp ce joci, poți să colectezi obiecte speciale și să le folosești pentru a personaliza și îmbunătăți personajul tău.

În plus, jocul oferă o varietate de moduri de joc, inclusiv modul istorie, modul co-op și modul creativ, care le permite jucătorilor să își creeze propriile niveluri și să le împărtășească cu comunitatea online.

În general, Sackboy: A Big Adventure este un joc distractiv și accesibil pentru toți jucătorii, cu o grafică minunată și o poveste captivantă. Jocul oferă o mulțime de opțiuni de personalizare și de joacă, care vor ține jucătorii ocupați pentru mult timp. Este un joc excelent pentru oricine care iubește jocurile de platformă și vrea să experimenteze o nouă aventură captivantă alături de Sackboy.

Tails of Iron (PS4 și PS5)

Tails of Iron este un joc de rol captivant dezvoltat de Odd Bug Studio și lansat pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Jucătorii preiau controlul asupra regelui rozătoare Redgi și își vor conduce armata de șoareci într-o luptă împotriva șobolanului Tiramus și a armatei sale de rozătoare.

Jocul oferă o experiență de joc fascinantă, cu un design vizual uimitor și o poveste captivantă. În timp ce joci, vei trece prin mai multe niveluri, colectând resurse și luptându-te cu inamici periculoși. De asemenea, jocul oferă o serie de upgrade-uri și personalizări pentru personajul tău, precum și pentru echipamentul și arma ta.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale jocului este sistemul de luptă, care implică atât atacuri cu arme cât și magie. Jucătorii pot alege să folosească diferite strategii de luptă, adaptându-se la stilul lor de joc și la inamicul cu care se confruntă.

În plus, jocul oferă o coloană sonoră fantastică și o grafică excelentă, care creează o lume magică fascinantă. Tails of Iron este, de asemenea, un joc care oferă o mulțime de conținut și de explorat, ceea ce îl face ideal pentru oricine caută o experiență de joc lungă și plină de satisfacție.

În concluzie, Tails of Iron este un joc de rol captivant, cu o grafică uimitoare și o poveste plină de acțiune. Jocul oferă o varietate de strategii de luptă și de personalizare, ceea ce îl face ideal pentru jucătorii care iubesc jocurile de rol și vrea să experimenteze o lume magică și periculoasă.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023