Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Formula 1
Formula One este cea mai înaltă clasă de curse auto monoplazate sancționată de Fédération Internationale de l'Automobile și deținută de Grupul Formula One.

Începusem să credem că cursa de campionat a șoferilor s-a terminat efectiv înainte ca sezonul să ajungă chiar la jumătatea drumului, dar apoi, în sfârșit, Verstappen și Leclerc au început să-l țină pe Hamilton departe de vârful podiumului – cel puțin pentru câteva Grand Prix!

După un sezon captivant de Formula 1 în ultima perioadă în care Lewis Hamilton a ieșit în top cu titlul Campionatului Mondial de Șoferi, iar echipa sa Mercedes a bătut titlul de Campion Mondial al Constructorilor, va fi dificil de ajuns. Cu toate acestea, Hamilton a spus deja că acesta este exact ceea ce intenționează să facă pentru 2019 – și merge pe drumul cel bun până acum.

Dacă sunteți rezidențiat în Marea Britanie, SUA, Canada, Australia sau Noua Zeelandă, puteți derula un pic mai jos în acest ghid pentru a vedea cine arată Formula 1 în țara dvs.

Dar dacă sunteți în vacanță sau plecați cu muncă anul acesta, puteți totuși prinde cursele – o opțiune bună care vă va ajuta să vă mențineți pasul cu toată acțiunea în direct este să folosiți un serviciu VPN. Folosind acest lucru, dispozitivul dvs. pare să fie conectat dintr-o altă țară, permițându-vă să accesați serviciul respectiv pentru un stream live din toate cursele, ca și cum ați fi așezat acasă.

 

Ne-am luat timpul pentru a încerca toți cei mai buni furnizori VPN și am găsit ExpressVPN să stea în partea de sus a mormanului cât mai bine. Funcționează cu o mulțime de dispozitive și oferă conexiuni super rapide pe numeroasele sale servere. Accesați ExpressVPN prin laptop, iPhone, tabletă, telefon Android, PlayStation, Xbox și multe altele. Express este un serviciu do it all – dar, desigur, există și alte opțiuni:

1. ExpressVPN: cel mai bun VPN complet pentru streaming la viteze excelente, are, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile și 3 luni GRATUIT la abonarea pe un an
2. IPVanish: super securizat și capabil să funcționeze pe 10 dispozitive, în același timp
3. NordVPN: una dintre cele mai accesibile opțiuni pentru streaming și, de asemenea, cu adevărat eficientă

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023