Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

OnePlus 8 Lite telefon cu 3 camere

luni, ianuarie 6th, 2020 131 Facebook Twitter
oneplus-8-pro-5K-render-onleaks-1000x563
OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro sunt succesorii familiei OnePlus 7T și sunt așteptați să ajungă în prima jumătate a anului 2020.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro sunt succesorii familiei OnePlus 7T și sunt așteptați să ajungă în prima jumătate a anului 2020. Cu toate acestea, se preconizează că o variantă care nu se numește OnePlus 8 Lite este extinsă, extinzând portofoliul companiei la trei telefoane.

Telefon One plus 8

Gadgetul este în conformitate cu randarile CAD pe care le-am văzut luna trecută – triplu shooter în colțul din stânga sus, butonul de alimentare în partea stângă, fără porturi sau orificii majore în partea superioară. La un moment dat, oaspeții chiar încep să discute despre dispozitiv, dar audio dispare misterios și suntem lăsați cu limbă mandarină de citire a buzelor – o sarcină mult peste capacitățile noastre.
Există, de asemenea, discuții despre proiectarea panourilor din spate care nu au realizat conducta, dar având în vedere asemănările dintre manechin și randament, este probabil ca aceasta să fie adevărata afacere. OnePlus rămâne tăcut în această privință, dar ne așteptăm ca telefonul să vină cu chipsetul Snapdragon 765G, deoarece OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro obișnuite sunt cel mai probabil să aibă cea mai puternică platformă Qualcomm – Snapdragon 865.

Specificatii OnePlus 8

Smartphone-ul OnePlus 8 Pro rulează pe sistemul de operare Android v10 (Q). Telefonul este alimentat de procesorul Octa core (2,84 GHz, Single core, Kryo 585 + 2,42 GHz, Tri core, Kryo 585 + 1,8 GHz, Quad core, Kryo 585). Acesta rulează pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 865. Are 8 GB RAM și 128 GB stocare internă.

Smartphone-ul OnePlus 8 Pro are un afișaj AMOLED fluid. Măsoară 165,3 mm x 74,4 mm x 8,8 mm și cântărește. Ecranul are o rezoluție de 1440 x 3100 pixeli și o densitate de pixeli de 514 ppi.

Pe partea frontală a camerei, cumpărătorii primesc o cameră frontală de 24 MP, iar pe spate, există o cameră de 48MP + 16MP + 12MP, cu funcții precum Zoom digital, bliț automat, detectare față, atingere pentru focalizare. Este susținut de o baterie de 4500 mAh. Funcțiile de conectare din smartphone includ WiFi, Bluetooth, GPS, Volte, NFC și multe altele.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2022