Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite de PS4 si PS5 oferite in luna August 2021 de Playstation Plus

marți, august 10th, 2021 422 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

ps-plus-maluma
Abonații PlayStation Plus vor avea acces gratuit la trei jocuri în luna august
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Pentru aceia dintre voi care tocmai v-ați înscris și sunteți complet nou iti aratam avantajele de a fi abonat PlayStation Plus, iată cum funcționează. În fiecare lună, vi se oferă o serie de jocuri gratuite pentru consolele PS5 și PS4 (din păcate, jocurile PS3 și PS Vita au fost abandonate). Proprietarii PS5 vor primi, de asemenea, acces la colecția PS Plus, care vă oferă 20 de jocuri gratuite pe care le puteți descărca și juca în timpul liber.

Acest lucru vă oferă o modalitate excelentă de a încerca jocuri PlayStation pe care altfel nu le-ați fi jucat, indiferent dacă sunt titluri independente care s-au strecurat sub radar sau titluri care erau prea scumpe pentru a le cumpăra.

PlayStation Plus

În cele din urmă, cei care dețin o PlayStation 5 vor primi cel mai mult. Nu numai că au acces la versiunea superioară a Controlului, dar au și un joc nou în Tennis World Tour pentru PS5   La urma urmei, PlayStation 5 este compatibil cu jocurile PS4, astfel încât orice joc PS4 adăugat la gama PS Plus poate fi redat și pe noua consolă Sony.

Amintiți-vă că jocurile PlayStation Plus sunt disponibile numai timp de o lună – deci apucați-le cât timp puteți.

Nota: daca nu ai abonament Playstation Plus trebuie sa cumperi jocurile, te incurajam sa-ti faci abonament la ps plus intrucat in fiecare luna vei primi jocuri de peste 300 RON.

Jocurile gratuite de PS4 si PS5 oferite in luna August 2021 de Playstation Plus


  • Hunter’s Arena: Legends (pentru PS5 și PS4)
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (pentru PS4 și PS5/BC)
  • Tennis World Tour 2 (pentru PS4 și PS5/BC)

Toate cele trei jocuri vor fi disponibile pentru descărcare prin PS Plus începând cu 3 august 2021.

Hunter’s Arena: Legends

 

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a fost lansat inițial în 2019 și este succesorul jocurilor EA’s Garden Warfare.

 

Battle for Neighborville include bătălii bazate pe echipe în modurile PvP și PvE, 23 de clase de jucători personalizabile și jocul cooperativ pe ecran divizat.

 

Tennis World 2 pentru Playstation 4, Playstation 5

Tennis World 2 a fost lansat în septembrie 2020, la doi ani după primul joc din serie și oferă o simulare profesională de tenis. O versiune actualizată pentru noua generație de console lansată în martie.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023