Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Descopera inovatia: iPhone 15 – performanta exceptionala si functionalitati avansate

luni, august 21st, 2023 30 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

iphone 15
Esti pregatit sa fii uimit? Afla cand apare iPhone 15 in Romania si ce pret va avea iPhone 15 Pro Max si celelalte modele, conform ultimelor zvonuri. Apple se pregateste sa lanseze urmatorul sau produs, iPhone 15! Aceasta lansare a fost asteptata cu nerabdare de catre multi entuziasti, iar una dintre caracteristicile cheie ale acestui nou model este camera foto.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Într-un interval de doar câteva săptămâni, Apple va dezvălui în mod oficial noile sale produse: iPhone 15, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, alături de noile ceasuri inteligente de ultimă generație. Prin intermediul acestui articol, vei descoperi principalele îmbunătățiri aduse modelelor iPhone 15 și iPhone 15 Pro, precum și inovațiile aduse de noile ceasuri.

Potrivit surselor din Statele Unite, Apple intenționează să-și programeze evenimentul de lansare cu o întârziere de o săptămână față de data din anul trecut (7 septembrie). Informații furnizate de 9to5mac.com dezvăluie că mai mulți operatori de telecomunicații americani le-au cerut angajaților să nu-și rezerve zile libere pe 13 septembrie, sugerate a fi o dată importantă pentru lansarea semnificativă a noilor smartphone-uri. Fără îndoială, organizatorul acestei evenimente este Apple.

Descopera inovatia: iPhone 15 – performanta exceptionala si functionalitati avansate


Inovații Remarcabile în iPhone 15 și iPhone 15 Pro: Direcția Către Un Design Fără Margini

Încă din 2017, Apple a avut în vedere o evoluție spre un iPhone fără margini. Începută cu iPhone X, această tranziție a dus la extinderea ecranului până aproape de margini în partea superioară și inferioară. Totuși, celebra decupare din partea de sus a fost menținută pentru a găzdui tehnologii precum Face ID, difuzorul, camera frontală și senzorii. Odată cu lansarea iPhone 13 Pro în 2021, Apple a redus dimensiunea acestei decupări. Anul următor, aceasta a fost înlocuită cu Inspecția Dinamică, diminuând și mai mult această zonă.

În acest an, seria iPhone 15 vine cu două schimbări majore ce ne apropează de visul unui telefon fără margini. Modelele standard de iPhone 15 se vor despărți complet de decupare, adoptând Insula Dinamică, în timp ce variantele Pro și Pro Max vor adopta tehnologia nouă “LIPO”, așa cum a fost numită intern în Apple, conform surselor de la Bloomberg.

Noua metodă LIPO va reduce grosimea marginii ecranului la 1,5 milimetri (față de aproximativ 2,2 milimetri pe modelele iPhone curente). Tehnologia LIPO a debutat în cadrul Apple Watch Series 7, contribuind la subțierea marginilor acestui dispozitiv și la mărirea suprafeței afișajului.

iPhone 15 Pret? Cand Apare in Romania + Specificatii Pro Max

Într-adevăr, Apple pare să își păstreze ritmul familiar al lansării noii generații de iPhone. Ultimele două iterații ale acestor telefoane au fost anunțate în jurul mijlocului lunii septembrie și au devenit disponibile pentru achiziționare puțin după aceea.

Luând în considerare circumstanțe normale și absența neplăcerilor legate de lanțul de aprovizionare, semnalează că suntem pregătiți pentru un eveniment de lansare în septembrie 2023, cu privire la așteptata gamă iPhone 15.

Cat va costa un Iphone 15

Prețurile estimative pentru iPhone 15 în România, pe baza tendințelor anterioare:

Este important să menționăm că aceste prețuri sunt estimate și se bazează pe premisele că Apple va menține aceeași politică de prețuri în România ca și în Statele Unite. Totuși, fluctuațiile valutare, taxele locale și alte factori pot influența prețurile reale în momentul lansării. Recomandăm să verificați prețurile exacte pe site-ul oficial Apple sau la retaileri autorizați înainte de achiziție.

Specificatii Iphone 15

Apple are în plan o serie de îmbunătățiri remarcabile pentru modelele sale Pro de iPhone. În această versiune, modelele vor adopta un design inovator și performant. Noile inovații vor înlocui marginile strălucitoare și sensibile la amprente din oțel inoxidabil cu rafinamentul și durabilitatea titanului. Cu această schimbare, Apple răspunde unei cereri de lungă durată, extinzând utilizarea titanului pe iPhone, după ce a fost deja implementat cu succes în gama de ceasuri.

De asemenea, design-ul general al modelelor Pro va menține spatele mat din sticlă, specific telefoanelor anterioare. Totuși, marginile care conectează partea laterală și cea frontală vor avea o formă mai puțin ascuțită, oferind astfel un aspect modern și plăcut.

Pentru a accelera transferul de date, iPhone 15 Pro va face tranziția la tehnologia USB-C. Această evoluție va îmbunătăți semnificativ viteza transferurilor de imagini și clipuri video pentru utilizatorii care preferă încă conexiunile cablate.

În sfera fotografiei, se anticipează îmbunătățiri majore pentru camera principală. Acestea includ actualizări ale lentilelor și extinderea capacităților de zoom optic pe cel mai mare model. Există chiar speculații că acesta va găzdui o cameră cu zoom de tip periscop.

Noua serie iPhone 15 și iPhone 15 Pro va beneficia de tehnologie avansată cu cip de 3 nanometri, ceea ce va aduce îmbunătățiri semnificative atât în performanță, cât și în eficiența energetică.

În ceea ce privește aspectul funcțional, inițial Apple avea în plan să introducă butoane sensibile la atingere cu feedback haptic pentru comenzi precum volumul, modul silentios și pornirea. Totuși, din motive tehnice și financiare, această modificare a fost amânată sau chiar anulată. În locul acestui concept, compania a ales să păstreze butoanele fizice pentru volum și pornire, iar comutatorul mute/ring va fi înlocuit cu un buton de acțiune similar celui de pe Apple Watch, care va putea fi personalizat prin intermediul software-ului.

Acest nou buton va putea fi configurat pentru diverse funcții, cum ar fi modul silentios, focalizarea camerei, lansarea camerei foto, activarea lanternei și accesul la funcții de accesibilitate și traducere a textului.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023