Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite PS Plus pentru Martie au fost dezvaluite mai devreme

sâmbătă, februarie 19th, 2022 1.175 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PSPLUSMARTIE
Jocurile gratuite PlayStation Plus din martie 2022 nu au fost dezvăluite. Acestea vor fi anunțate pe 23 februarie 2022 .
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

PlayStation Plus Membership 1 An Emag

Magazin Emag Romania

Abonament PlayStation Plus 12 luni Altex

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

playstation-5emag

Consola PlayStation 5, PS5 16GB RAM, 825GB SSD, 100-240V, Standard Disc

Consola Sony Consola PlayStation 5 16GB RAM, 825 GB SSD Alb

Există anumite modele pe care Sony le-a stabilit când vine vorba de PlayStation Plus . Abonații PlayStation Plus se așteaptă să învețe despre următorul lot de jocuri gratuite în ultima miercuri a fiecărei luni, noile titluri fiind apoi adăugate serviciului în prima marți a lunii următoare. Sony se rupe rar de acest model, dar există cazuri în care se întâmplă, cum ar fi unul dintre jocurile gratuite PS Plus pentru martie 2022.

Sony nu a dezvăluit încă toate jocurile gratuite PS Plus pentru martie 2022, dar un joc a fost deja confirmat pentru linie.

 Versiunea PS5 a Grand Theft Auto Online va fi gratuită pentru abonații

Incepând de marți, 15 martie, va rămâne unul dintre gratuitățile serviciului pentru o perioadă de trei luni. Grand Theft Auto Online , fiind un joc PS Plus gratuit pentru martie 2022, încalcă de fapt câteva modele PS Plus și face ca ofertele de luna viitoare să fie mai mult un mister decât de obicei.

Vrei sa intri in cea mai mare comunitate de Playstation 5 din Romania ??  CLICK AICI! 

Jocurile gratuite PlayStation Plus din martie 2022 nu au fost dezvăluite in totalitate. Acestea vor fi anunțate pe 23 februarie 2022 .

Toate jocurile vor fi apoi disponibile pe 1 martie 2022 pentru descarcare. Cu toate acestea, ca bonus suplimentar, jucătorii PlayStation vor avea acces la GTA Online pe PS5 și PS4, în perioada 15 martie 2022 – 15 iunie 2022.

PREDICȚII PS PLUS MARTIE 2022

Înainte de anunțul jocului PS Plus din martie 2022, ne-am oferit predicții cu privire la ceea ce am putea vedea ca parte a serviciului.

ELEX 2

Revenind în lumea Magalan, ELEX 2 oferă medii mari de explorat cu libertate datorită unui jetpack și a numeroaselor abilități și opțiuni de luptă.

Amenințările îl împrăștie pe Magalan și o mulțime de facțiuni, misiuni și NPC-uri unice cu care să discutați le vor oferi, fără îndoială, abonaților PS Plus un RPG puternic în care să-și cufunde dinții la începutul lunii martie.

SNOWRUNNER

Un pic un hit de cult, SnowRunner a avut un succes imens datorită amestecului său unic de joc provocator și momente liniștite. Însarcinat cu transportul de remorci, echipamente și multe altele pe hărți mari deschise, vei lupta cu zăpada, noroi, pământul umed și rutele precare pentru a finaliza o mulțime de misiuni.

ONINAKI

Amplasat într-o lume înconjurată de moarte, spirite și reîncarnare, acest JRPG de acțiune de la Square Enix a zburat sub radar când a fost lansat în 2019, cu toate acestea, are un cadru grozav în care să se cufunde și un sistem de luptă Daemon strategic.

Cu o premisă fascinantă și un stil de artă atractiv, Oninaki va completa o lună plină de jocuri de rol foarte diferite pe care jucătorii să le exploreze.

Update in curand.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023