Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
blackfriday
oferta
telefon

Cum să faci fotografii dementiale cu Galaxy S10 Plus

vineri, septembrie 13th, 2019 106 Facebook Twitter
Porsche 911 Carrera GTS
Porsche 911 Carrera GTS
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cum să faci fotografii dementiale cu Galaxy S10 Plus


Toate imaginile din această piesă au fost preluate și editate pe Galaxy S10 Plus. Sa incepem.

Locatia este foarte importanta
Gândiți-vă cu atenție unde doriți să mergeți găsirea unui cadru excelent pentru mașina dvs. este cea mai bună modalitate absolută de a vă crește șansele de a obține o lovitură strălucitoare. O parcare din spatele unui supermarket probabil nu va avea mare succes pentru tine, dar un drum de coastă frumos? 

Folosește vremea în avantajul tău
Vremea poate schimba complet starea de spirit a imaginii tale, așa că gândește-te cum poți folosi asta. O zi ploioasă, cu nori negri înroșiți deasupra capului, este minunată pentru a da impresia naturii în cea mai sălbatică – aș folosi asta pentru a adăuga drame la o mașină precum Land Rover care aparține în aer liber.
Între timp, o zi de vară frumoasă și aurie merită căutată să se potrivească stării de spirit a unui croazier de lux deschis.

Folosiți cu atenție lumina disponibilă
Deși smartphone-urile de astăzi, cum ar fi Huawei P30 Pro, pot face fotografii grozave noaptea, veți obține totuși cele mai bune rezultate atunci când fotografiați în timpul zilei, așa că atunci când ar trebui să intenționați să faceți majoritatea fotografiilor.

Dar chiar și atunci, alege-ți bine vremurile. La filmarea mea cu DBS, soarele de la amiază era mult prea dur, făcând adesea mașina deja întunecată să cadă în umbră, telefonul luptându-se să-l echilibreze cu cerul luminos. Așteptând până mai târziu după-amiaza când soarele era mai jos pe cer, am reușit să surprind fotografii mult mai bune cu mașina, deoarece lumina a căpătat o calitate mai moale.

Găsiți unghiurile potrivite

Este cel mai bun punct de plecare atunci când vă gândiți la fotografiile dvs. și este un unghi absolut obligatoriu.

Vederea clasică a oricărei mașini – cu siguranță unghiul pe care îl vei vedea cel mai mult în publicitate – este vederea din trei sferturi. Acest lucru arată cea mai mare parte a mașinii posibile într-o singură lovitură și surprinde toate acele detalii fantezie din față.

Capturați detaliile de interior
Fiecare tip de mașină are detalii interesante care spun o poveste despre ce este vorba despre mașină. Pentru DBS, m-am apropiat de detaliile de cusătură de pe scaun și de pe ecusonul DBS de pe vopsea scânteie, asigurându-mă că atingeți pentru a mă concentra exact pe locul pe care doream să fiu ascuțit.

Trageți în brut, procesați mai târziu
Deși Galaxy S10 Plus realizează fotografii grozave și vibrante în modul său foto standard, vă recomand să treceți la modul Pro și să fotografiați în format brut.  Acest format de fișier elimină toate procesările implicite ale imaginilor Samsung și vă oferă un fișier mult mai „curat” cu care să lucrați în postare.

Imaginile brute arată adesea destul de plat și lipsit de viață direct din camera de luat vederi și va trebui întotdeauna să faceți unele lucrări de procesare. Prin urmare, nu este un proces la fel de rapid ca fotografierea în modul automat JPEG, dar obținerea unor fotografii de înaltă performanță ca acesta este mult mai mult decât un proces lent decât despre o prindere rapidă.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2022