Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune opțiuni de achiziție pentru portofelul hardware Ledger Nano X

joi, mai 11th, 2023 18 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Un portofel electronic pentru monede virtuale, cunoscut și sub denumirea de portofel digital sau portofel criptografic, este o aplicație sau un serviciu care permite stocarea, administrarea și tranzacționarea monedelor virtuale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum sau alte criptomonede.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Funcționarea unui portofel electronic pentru monede virtuale se bazează pe criptografie și tehnologii blockchain. Portofelele pot fi de diferite tipuri, inclusiv portofele hardware (dispozitive fizice specializate), portofele software (aplicații instalate pe dispozitivele utilizatorilor) sau portofele online (servicii disponibile prin intermediul internetului).

Pentru a utiliza un portofel electronic, utilizatorii trebuie să creeze un cont și să obțină o cheie privată, care este utilizată pentru a accesa și controla monedele virtuale din portofel. Această cheie privată trebuie păstrată în siguranță, deoarece este esențială pentru asemenea operațiuni. Utilizatorii pot primi, trimite și stoca monede virtuale în portofelul lor electronic, iar tranzacțiile sunt înregistrate în mod transparent în blockchain.

Portofelele electronice oferă, de obicei, funcții suplimentare, cum ar fi vizualizarea soldului, istoricul tranzacțiilor, generarea de adrese noi pentru primirea de fonduri și configurarea nivelurilor de securitate. Siguranța este un aspect crucial, iar utilizatorii trebuie să fie atenți la securitatea cheilor private și să ia măsuri adecvate pentru a-și proteja portofelele electronice împotriva accesului neautorizat.

Este important de menționat că fiecare criptomonedă poate avea propriul său portofel electronic, astfel încât utilizatorii pot avea mai multe portofele digitale, în funcție de monedele pe care doresc să le dețină și să le gestioneze.

Cele mai bune opțiuni de achiziție pentru portofelul hardware Ledger Nano X


Ledger Nano X este un portofel hardware pentru criptomonede, cunoscut pentru securitatea sa de nivel înalt și pentru capacitatea de a stoca și gestiona diverse tipuri de monede virtuale. Cu o construcție robustă și caracteristici avansate, acest dispozitiv oferă utilizatorilor o soluție sigură și convenabilă pentru păstrarea și tranzacționarea monedelor virtuale.

Cu un design compact și portabil, Ledger Nano X este ușor de utilizat și poate fi transportat cu ușurință oriunde. Dispozitivul are un ecran mare și intuitiv, care permite utilizatorilor să vizualizeze și să verifice tranzacțiile înainte de a le confirma. Interacțiunea cu dispozitivul se face prin intermediul butoanelor fizice de pe acesta, asigurând astfel o securitate suplimentară împotriva atacurilor cibernetice.

Principala caracteristică a Ledger Nano X este securitatea sa de nivel înalt. Dispozitivul utilizează un chip specializat pentru a proteja cheile private și pentru a semna tranzacțiile într-un mediu izolat. Cheile private nu părăsesc niciodată dispozitivul, oferind o protecție eficientă împotriva atacurilor malware sau a furtului de date. De asemenea, Ledger Nano X oferă suport pentru autentificare în doi factori (2FA), adăugând un nivel suplimentar de securitate pentru accesul la portofel.

Dispozitivul este compatibil cu o gamă largă de monede virtuale, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin și multe altele. Utilizatorii pot gestiona și tranzacționa aceste monede prin intermediul aplicației Ledger Live, care este ușor de instalat și de utilizat pe diferite dispozitive (computere, smartphone-uri).

Pentru a asigura o securitate încă și mai mare, Ledger Nano X oferă funcționalitate Bluetooth, permițând utilizatorilor să se conecteze la dispozitiv prin intermediul unei conexiuni criptate și să efectueze tranzacții fără fir prin intermediul smartphone-ului.

În concluzie, Ledger Nano X este un portofel hardware fiabil și sigur, conceput pentru a proteja și gestiona monedele virtuale într-un mod convenabil și securizat. Cu caracteristici avansate și compatibilitate extinsă, acest dispozitiv oferă utilizatorilor o soluție robustă pentru a-și controla activele digitale.

Securitate Ledger Nano X 

Ledger Nano X este recunoscut pentru măsurile sale de securitate solide și fiabilitatea oferită utilizatorilor săi. Iată mai multe detalii despre caracteristicile de securitate ale dispozitivului:

 1. Element de securitate hardware: Ledger Nano X utilizează un element securizat (Secure Element) de tip chip, care este similar cu cel utilizat în industria bancară pentru a proteja datele confidențiale. Acest chip este rezistent la atacuri fizice și cibernetice și asigură protecția cheilor private și semnarea tranzacțiilor într-un mediu izolat.
 2. Protecție împotriva atacurilor malware: Deoarece cheile private nu părăsesc niciodată dispozitivul, Ledger Nano X oferă o protecție puternică împotriva atacurilor malware care ar putea încerca să fure cheile private sau să manipuleze tranzacțiile. Astfel, chiar dacă dispozitivul este conectat la un computer infectat, cheile private rămân în siguranță.
 3. Verificarea tranzacțiilor pe ecran: Ledger Nano X are un ecran mare și clar care permite utilizatorilor să verifice și să confirme detaliile tranzacțiilor înainte de a le semna. Aceasta previne atacurile de tip phishing sau alte tentative de manipulare a tranzacțiilor.
 4. PIN și sistem de recuperare: La inițializarea dispozitivului, utilizatorii sunt solicitați să creeze un cod PIN. Acest cod PIN este necesar pentru a debloca dispozitivul și a accesa fondurile. De asemenea, Ledger Nano X oferă un sistem de recuperare bazat pe un set de 24 de cuvinte (seed phrase) care poate fi utilizat pentru a restaura portofelul în caz de pierdere sau defect al dispozitivului.
 5. Autentificare în doi factori (2FA): Ledger Nano X suportă autentificarea în doi factori, oferind utilizatorilor un nivel suplimentar de securitate pentru a proteja accesul la portofelul lor. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul aplicației Ledger Live sau a altor servicii de autentificare.
 6. Conectivitate Bluetooth securizată: Ledger Nano X este echipat cu conectivitate Bluetooth, permițând utilizatorilor să se conecteze la dispozitiv prin intermediul smartphone-ului. Această conexiune este securizată prin intermediul unui protocol criptografic robust, asigurând că tranzacțiile și datele sunt protejate în timpul transferului.
 7. Verificarea firmware-ului: Dispozitivul oferă o funcționalitate de verificare a firmware-ului pentru a se asigura că acesta nu a fost modificat sau compromis. Aceasta protejează împotriva unor atacuri cibernetice care ar putea încerca să manipuleze firmware-ul pentru a obține acces neautorizat la fondurile utilizatorului.

 

Cate monede virtuale pot adauga in Ledger Nano X

Ledger Nano X are o capacitate de stocare pentru multiple tipuri de monede virtuale. În general, portofelul hardware Ledger Nano X suportă peste 1.500 de monede și tokenuri digitale. Aceasta include cele mai populare criptomonede precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), și multe altele.

Lista completă a monedelor acceptate și a tokenurilor poate fi găsită pe site-ul oficial al Ledger. Echipa Ledger actualizează constant firmware-ul dispozitivului pentru a sprijini noi monede și versiuni actualizate ale monedelor existente.

Este important de menționat că pentru a utiliza monede specifice, este necesar să descărcați și să utilizați aplicația Ledger Live pe computerul sau smartphone-ul dvs. Această aplicație este compatibilă cu majoritatea monedelor suportate de Ledger Nano X și permite utilizatorilor să gestioneze și să tranzacționeze activele lor digitale.

În plus față de aceste monede virtuale, Ledger Nano X permite și gestionarea altor tipuri de active digitale, cum ar fi tokenurile non-fungibile (NFT-uri) și diverse protocoale bazate pe tehnologia blockchain, cum ar fi DeFi (finanțarea descentralizată) și DApps (aplicații descentralizate).

Este important să verificați în mod regulat actualizările firmware-ului și suportul pentru monedele specifice pe site-ul oficial Ledger sau în aplicația Ledger Live pentru a beneficia de funcționalitățile și securitatea cele mai recente oferite de Ledger Nano X.

Bitcoin Tezos Monero Ethereum
Litecoin Dogecoin Zcash Dash
Stratis Ripple Komodo Bitcoin Cash
Ethereum Classic ERC-20 Tokens PoSW ARK
Expanse PivX Vertcoin Viacoin
NEO Bitcoin Gold Stellar Hcash
DigiByte Qtum Bitcoin Private ZenCash
Nano Nimiq Peercoin Zcoin
Tron Ontology Hycon Pirl
Akroma Vechain Icon Stealth
Woleet Wanchain Kowala Particl
Rootstock Waves Rise FIC Network
EOS POA network IOTA Lisk
Musicoin Factom Gamecredits MIX
ethergem      

 

Ce conține ambalajul?

Ambalajul standard al dispozitivului Ledger Nano X include următoarele elemente:

 1. Ledger Nano X: Este dispozitivul în sine, un portofel hardware compact și portabil, cu un ecran și butoane fizice.
 2. Cablu USB: Un cablu USB este inclus pentru a conecta Ledger Nano X la un computer sau un dispozitiv mobil pentru a gestiona și a efectua tranzacții cu monedele virtuale.
 3. Ghid de pornire rapidă: Acest ghid oferă instrucțiuni pas cu pas pentru inițializarea și configurarea dispozitivului Ledger Nano X.
 4. Set de foi de recuperare (recovery sheets): Acesta este un set de foi pe care utilizatorii trebuie să noteze cu atenție cele 24 de cuvinte cheie (seed phrase) generate în timpul procesului de inițializare. Aceste cuvinte sunt esențiale pentru recuperarea fondurilor în cazul în care dispozitivul este pierdut sau deteriorat.
 5. Cheie de securitate: În unele cazuri, pachetul poate include o cheie de securitate în plus. Aceasta este o cheie fizică suplimentară care poate fi utilizată pentru autentificarea în doi factori (2FA) în aplicația Ledger Live.
 6. Autocolant cu sigiliu: În unele cazuri, ambalajul poate include un autocolant cu sigiliu pe care utilizatorii trebuie să îl verifice pentru a se asigura că dispozitivul nu a fost deschis sau manipulat înainte de achiziție.

Este important să verificați conținutul ambalajului și să vă asigurați că toate elementele sunt prezente și în stare perfectă. În cazul în care există orice problemă cu ambalajul sau elementele lipsesc sau sunt deteriorate, este recomandat să contactați direct echipa de asistență a Ledger pentru a primi suport și soluții adecvate.

Procesul de configurare

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023