Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PS5 Pro vs PS5 Slim 2023

duminică, ianuarie 1st, 2023 159 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PS5-slim-concept-1024x576
Noi zvonuri PlayStation 5 Pro au fost declanșate datorită comentariilor recente făcute de directorul executiv Sony, Hideaki Nishino. Cu toate acestea, în timp ce multe magazine au opinat că 2023 ar putea fi anul în care un model PS5 Pro este dezlănțuit, alții cred că un rezultat mai probabil este acela că o consolă PS5 Slim va fi introdusă în a doua jumătate a anului.
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 FIFA 23

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 (B-Chassis)

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Noi zvonuri PlayStation 5 Pro au fost declanșate datorită comentariilor recente făcute de directorul executiv Sony, Hideaki Nishino. Cu toate acestea, în timp ce multe magazine au opinat că 2023 ar putea fi anul în care un model PS5 Pro este dezlănțuit, alții cred că un rezultat mai probabil este acela că o consolă PS5 Slim va fi introdusă în a doua jumătate a anului.

O versiune mai ușoară și mai subțire a PlayStation 5 de la Sony este de așteptat să sosească în curând. Numit provizoriu PS5 Slim, ar trebui să aibă caracteristici îmbunătățite și un preț mai mic, conform experților. Iată totul despre Sony PS5 Slim și dacă va veni în 2023.

Sony a încercat să reducă greutatea și dimensiunea PS5 de ceva vreme, ceea ce a dus până acum la șasiul B și C. Între timp, totuși, par să lucreze deja la o versiune PS5 și mai ușoară, care are o unitate de disc externă, detașabilă și care este denumită în interior șasiu D. În conformitate cu scurgerile, totuși, această nouă versiune nu va fi de fapt. numit PS5 Slim și va fi vândut pe lângă versiunea actuală, dar va înlocui complet PS5 normal.

Producția actualului PS5 este programată să înceteze în octombrie 2023, în timp ce noua versiune „PS5 Slim” este programată să intre în producție în aprilie 2023 și să fie pusă în vânzare în septembrie 2023.

Cu acest nou design, Sony vrea să reducă greutatea și dimensiunea PS5 pentru a economisi la costurile de transport, dar și la costurile de producție. Se presupune că „PS5 Slim” va fi disponibil pentru cumpărare de îndată ce va fi disponibil, fie individual, adică fără unitate de disc, fie în pachet, cu o unitate de disc. Unitatea de disc detașabilă ar trebui, de asemenea, să fie disponibilă pentru achiziționare separat ulterior.

Sony a lansat întotdeauna o versiune mai mică și mai ușoară a consolelor sale de acasă, împreună cu o variantă mai puternică numită PlayStation (X) Pro, unde X este numărul seriei. În acest caz, ne așteptăm și la Sony PS5 Pro să sosească în curând.

Nu există o dată specifică de lansare disponibilă pentru Sony PS5 Slim în acest moment. Cu toate acestea, putem face presupuneri calculate pe baza istoricului, scurgerilor de informații și comentariilor de la oficialii Sony la nivel înalt.

Versiunea Slim a consolelor PlayStation de la Sony a sosit la aproximativ trei ani de la lansarea variantei principale. De exemplu, PS4 Slim (lansat în 2016) a venit la trei ani după lansarea PS4 (lansat în 2013).

Ne așteptăm ca PS5 Slim să se lanseze cândva în 2023, deoarece PS5 a fost lansat în 2020. O serie de scurgeri, inclusiv cele venite de la Tom Henderson, sugerează, de asemenea, în aceeași direcție. El se așteaptă ca versiuni mai noi de PS5 să fie lansate în Q3 2023.

 

Design Sony PS5 Slim și funcții noi

Designul PlayStation 5 a fost probabil cel mai controversat aspect și mulți l-au criticat când a fost lansat. PS5 Slim ar putea căuta să umple deficiențele și să ofere ceea ce își doresc fanii. Cu toate acestea, este imposibil să preziceți complet designul.

PS5 este cea mai mare consolă creată vreodată de Sony și compania încearcă în prezent să schimbe asta. În cea mai recentă actualizare a modelului actual, Sony a redus deja greutatea cu 300 de grame și a făcut mici modificări cadrului.

Cu PS5 Slim, Sony ar putea încerca să construiască o consolă mai ușoară, cu un suport detașabil pe care utilizatorii îl pot plasa și pe orizontală. Designul vertical necesită prea mult spațiu atunci când este plasat în centrul de divertisment la domiciliu.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023