Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

30 Mai ziua in care Spacex lanseaza prima racheta in spatiu cu echipaj uman

vineri, mai 29th, 2020 106 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

In după-amiaza zilei de 30 mai, SpaceX este pregătit să-și lanseze primii pasageri în spațiu, care ar putea prezenta o nouă eră a fluxului spațial uman pentru Statele Unite. Va fi prima dată în aproape un deceniu când oamenii s-au lansat să orbiteze pe solul american și va fi prima dată când un vehicul privat îi duce acolo.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

In seara zilei de 30 mai la ora 22:22, SpaceX este pregătit să-și lanseze primii pasageri în spațiu, care ar putea prezenta o nouă eră a fluxului spațial uman pentru Statele Unite. Va fi prima dată în aproape un deceniu când oamenii s-au lansat să orbiteze pe solul american și va fi prima dată când un vehicul privat îi duce acolo.

Lansare spaceX la ora 22:22 Vineri 30 Mai

Acest zbor istoric este cu adevărat un test. Este ultima etapă importantă pentru SpaceX ca parte a Programului de echipaj comercial al NASA.

Inițiativa experimentală a însărcinat companiile private să creeze noi nave spațiale pentru NASA, capabile să transporte astronauții către și dinspre Stația Spațială Internațională. Contribuția lui SpaceX la program este o capsulă elegantă, în formă de gumdrop, numită Dragon Crew.

Deși a fost zburat de câteva ori înainte, capsula încă nu a dus oamenii în spațiu.

SpaceX a petrecut ultimii șase ani ajungând în acest punct. Anul trecut, compania a făcut o repetiție de îmbrăcăminte completă, lansând cu succes Dragonul de echipaj în stație, fără echipaj la bord.

De asemenea, compania a testat sistemul de evacuare de urgență al capsulelor, confirmând că Dragonul de echipaj poate duce oamenii în siguranță, dacă ceva nu merge în timpul lansării. Dar au existat dezavantaje, de asemenea, depășite, inclusiv eșecurile rachetelor și explozia unei capsule Crew Dragon în timpul unui test la sol anul trecut.

De atunci SpaceX și-a revenit, referindu-se la eșecuri ca „cadouri” care au ajutat compania să creeze un vehicul mai sigur.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023