Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Microsoft creează un telefon Android care are două ecrane

Microsoft creează un telefon Android care are două ecrane

 Compania a declarat că cele două ecrane vor face utilizatorii mai productivi și a prezentat un videoclip cu persoane care folosesc un stylus împreună cu telefonul. Dispozitivul are două display-uri de 5.6 inch ce se extind într-unul de 8.3 inch. Compania nu a oferit mai multe detalii despre Surface Duo – care se alătură unui alt dispozitiv dual-screen mai mare, Surface Neo – însă a susținut că acesta va fi disponibil în 2020.

Evenimentul a înregistrat și lansarea software-ului Windows 10 X pentru dispozitivele dual-screen. Între dispozitivele noi se numără tabletele Surface Laptop 3, Surface Pro X și Surface Pro 7, Surface Earbuds și chip-ul SQ1 Arm. Prin parteneriatul cu Google, dispozitivul va putea rula aplicații din Google Play Store.

Video Microsoft surface pro dual screen

Microsoft a încercat timp de peste două decenii să realizeze sisteme de operare pentru telefoanele mobile, însă a renunțat la acest efort în urmă cu doi ani. Nu a putut concura cu popularitatea Google Android și Apple iOS, care reprezintă 87% și, respectiv, 13% din smartphone-uri la nivel mondial în acest an, potrivit IDC. În schimb, Microsoft a optat să extindă software-ul Office și alte servicii pe dispozitivele rivale, inclusiv iPhone-uri. Revenirea la telefoane nu va fi ușoară. În realitate, există doar trei companii care vând dispozitive în număr mare și câștigă bani din smartphone-urile lor – Samsung, Huawei și Apple. În al doilea trimestru din 2019, 22% dintre smartphone-urile livrate în lume au fost produse de Samsung, 17% de Huawei și 11% de Apple, potrivit Strategy Analytics. Nicio altă companie nu a depășit pragul de 10%, deși vânzătorii chinezi Xiaomi și Oppo s-au apropiat. Este foarte puțin probabil ca Microsoft, cu un telefon Android, să devină vreodată un furnizor major de telefoane.

Microsoft nu este prima companie care produce un smartphone cu două display-uri – însă speră să fie prima care are cu adevarat succes. ZTE Axom M a ajuns pe piață în 2017, însă nu a avut un real succes. LG a prezentat la începutul acestui an un atașament Dual Screen pentru primul său telefon 5G, V50, precum și o versiune pentru telefonul LG G8X ThinQ. În timp ce Microsoft pariază că ecranele duale reprezintă viitorul, majoritatea altor companii de pe piața telefoanelor mobile mizează pe display-uri pliabile. Se zvonește că aproape fiecare producător mare de telefoane lucrează la un dispozitiv pliabil.

SURSA: smartnews.ro

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023