Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Reseteaza-ti corpul cu noile produse HESTER’S de la Muzli.ro

marți, decembrie 29th, 2020 250 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

hester_musli
Produsele Hester’s Life fac parte din categoria produse fără alergeni și sunt produse pentru un mic dejun de calitate premium și cu aspect exclusivist. În ceea ce privește compoziția lor, aceasta se rupe de la tradițiile pseudo-sănătoase ale producției de produse alimentare la scară largă, obținând astfel încrederea deplină a consumatorilor. În același timp, este departe de mărcile meșteșugărești, necontrolate, de calitate inegală și de mărcile produse în cantități mici. Producție alimentară de calitate, cu o valoare ridicată de plăcere, în mod sănătos.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Produsele Hester’s Life fac parte din categoria produse fără alergeni și sunt produse pentru un mic dejun de calitate premium și cu aspect exclusivist. În ceea ce privește compoziția lor, aceasta se rupe de la tradițiile pseudo-sănătoase ale producției de produse alimentare la scară largă, obținând astfel încrederea deplină a consumatorilor. În același timp, este departe de mărcile meșteșugărești, necontrolate, de calitate inegală și de mărcile produse în cantități mici.
Producție alimentară de calitate, cu o valoare ridicată de plăcere, în mod sănătos.

Produsele Hester’s Life

Produsele Hester’s Life facilitează consumul sănătos și conștient fără compromisuri. De asemenea, produsele muzli nu conțin zahăr adăugat, gluten, lapte sau soia. Astfel, poate fi consumate și de cei care au intoleranțe alimentare sau alergii sau pur și simplu se pot simți mai bine fără a consuma aceste ingrediente. Rețetele inventate de dietetici și dezvoltarea produselor garantează că o granola fără alergeni sau muesli poate avea la fel de multă plăcere pentru micul dejun, ca cerealele care conțin gluten, lactoză, zahăr și soia.

Slabeste in mod inteligent cu noile produse de la Hester!

Reseteaza-ti corpul cu noile produse HESTER’S de la Muzli.ro


Nr. Imagine Nume Evaluare Verificati pretul
1
din 4
stawberry_hesters life

STRAWBERRY PORRIDGE 50g

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
2
din 4
saplty_pelican

SALTY PECAN PORRIDGE 50g

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
3
din 4
cinnamon_granola

CINNAMON GRANOLA 60g

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
4
din 4
hester_granola

CHOCOLATE GRANOLA 60g

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro

Programul RESET Hester

Programul RESET a fost dezvoltat de specialiști în nutriție și psihonutriție, și este potrivit oricărei persoane determinate să-și remodeleze corpul până la forma visată și să își mențină pe viață rezultate obținute, fără să simți restricții unei diete și fără să te înfometezi. Știm cât este de important pentru tine adoptarea unui stil de viață sănătos, iar aceasta este motivul pentru care azi  MUZLI15 – accesibil oricănd pentru orice client muzli.ro!

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023