Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Un defect care înseamnă că orice amprentă poate debloca un telefon Galaxy S10 a fost recunoscut de Samsung.

Acesta a promis o corecție software care ar rezolva problema.

Problema a fost reperată de o femeie britanică al cărei soț a putut să-și deblocheze telefonul cu amprenta sa când a fost depozitat într-o cutie ieftină.
Când S10 a fost lansat, în martie, Samsung a descris sistemul de autentificare a amprentelor drept „revoluționar”.

Strat de aer
Scanerul trimite ecografii pentru a detecta creste 3D ale amprentelor pentru a recunoaște utilizatorii. Samsung a spus că este „conștientă de cazul recunoașterii defectuoase a amprentelor digitale S10 și va emite în curând o corecție software”. KaKao Bank, exclusiv în Coreea de Sud, le-a spus clienților să oprească opțiunea de recunoaștere a amprentelor digitale pentru a se conecta la serviciile sale până la remedierea problemei.

Rapoartele anterioare sugerau că unele protectoare de ecran erau incompatibile cu cititorul Samsung, deoarece lăsau un mic spațiu de aer care interfera cu scanarea.

Tipar de tipar
Cuplul britanic care a descoperit problema securității a declarat ziarului Sun că este o „adevărată îngrijorare”. După ce a cumpărat un protector de ecran cu gel de 2,70 GBP pe eBay, Lisa Neilson și-a înregistrat amprenta dreaptă și apoi a găsit amprenta stângă, care nu a fost înregistrată, ar putea debloca telefonul apoi i-a cerut soțului ei să încerce și amândoi degetele sale l-au deblocat.

Și când protectorul de ecran a fost adăugat la telefonul altei rude, același lucru s-a întâmplat.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023