Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Bitcoin scade cu 10% pe măsură ce China intensifică represiunea cripto

luni, iunie 21st, 2021 54 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Bitcoin a scăzut la un nivel scăzut de două săptămâni, pe fondul unei represiuni intensificatoare a criptomonedelor în China.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Portofel electronic Ledger Nano S, pentru monede virtuale Bitcoin

Magazin Emag Romania
LedgerNanos

Portofel electronic Ledger Nano S

Magazin Emag Romania
Portofel electronic pentru monede virtuale Ledger Nano X negru/gri

Portofel electronic pentru monede virtuale Ledger Nano X negru/gri

Bitcoin a scăzut la un nivel scăzut de două săptămâni, pe fondul unei represiuni intensificatoare a criptomonedelor în China.

Cea mai mare monedă virtuală a scăzut cu 10%, la 32 350 de dolari, începând cu ora 8:50 în New York. Etherul a scăzut cu 13%, până la 1.950 USD.

Cum castigi bani din cripto ?

China a anunțat luni că a convocat oficiali de la cele mai mari bănci la o întâlnire pentru a reitera interdicția de a furniza servicii de criptomonedă. Este cel mai recent semn că China intenționează să facă orice este nevoie pentru a închide orice lacune rămase în tranzacționarea criptografică.

Reprezentanților de la Industrial and Commercial Bank of China Ltd., Agricultural Bank of China Ltd. și furnizorului de servicii de plată Alipay li s-a reamintit de regulile care interzic băncilor chineze să se angajeze în tranzacții legate de cripto, potrivit unui comunicat al băncii centrale de luni.

În mod separat, un oraș chinez cu hidroenergie abundentă și-a intensificat acțiunile pentru a limita mineritul. Un oficial guvernamental Ya’an a declarat cel puțin unui miner Bitcoin că orașul a promis că va dezrădăcina toate operațiunile miniere Bitcoin și Ether cu un an, a spus o persoană cu cunoștințe despre situație.

În context, apetitul pentru activele de risc s-a diminuat după pivotul politic hawkish de săptămâna trecută de către Rezerva Federală. Chiar dacă piețele de acțiuni au intrat în verde luni, analiștii au subliniat starea de nervozitate persistentă cu privire la colțurile spumoase ale pieței.

„Dacă, așa cum mă aștept, cumpărarea globală se desfășoară în această săptămână, Bitcoin va simți acele vânturi reci”, a declarat Jeffrey Halley, analist senior de piață la Oanda Asia Pacific Pte.

Sursa :BLOOMBERG

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023