Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite ale lunii Iunie cu PlayStation Plus: Oferă-ți o Experiență de Joc de Top!

vineri, iunie 2nd, 2023 155 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Descoperă jocurile incredibile ale lunii iunie 2023 cu PlayStation Plus! Ca abonat, vei avea parte de trei titluri captivante, complet gratuite, care îți vor îmbogăți experiența de gaming. Iată ce jocuri îți așteaptă
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 FIFA 23

Magazin Emag Romania
Playstationplus

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

În luna iunie 2023, Sony Interactive Entertainment a anunțat lista jocurilor care vor fi disponibile pentru abonații PlayStation Plus Essential. Ca de obicei, aceștia vor beneficia de trei jocuri gratuite, compatibile atât cu PS4, cât și cu PlayStation 5. Începând din iunie 2022, există mai multe opțiuni de abonament pentru PlayStation Plus, fiecare având beneficii diferite și prețuri variate. În intervalul 6 iunie – 3 iulie 2023, următoarele jocuri vor fi oferite gratuit abonaților PlayStation Plus Essential:

  • NBA 2K23 (pentru PS4 și PS5)
  • Jurassic World Evolution 2 (pentru PS4 și PS5)
  • Trek to Yomi (pentru PS4 și PS5)

NBA 2K23 (pentru PS4 și PS5)

NBA 2K23 este un joc de simulare a baschetului dezvoltat de Visual Concepts și publicat de 2K Sports. Fiind disponibil atât pentru PS4, cât și pentru PS5, oferă o experiență de joc captivantă și realistă pentru fanii acestui sport.

În NBA 2K23, jucătorii pot experimenta atmosfera intensă a ligii NBA și pot juca împotriva unor echipe renumite, controlând jucători celebri din lumea baschetului. Jocul oferă o grafică impresionantă și animații fluide, recreând cu precizie mișcările și manevrele specifice ale jucătorilor de top.

Una dintre caracteristicile cheie ale NBA 2K23 este modul MyCareer, în care jucătorii își pot crea propriul baschetbalist și îl pot dezvolta de la un începător promițător până la o superstară a sportului. În timpul călătoriei lor, vor interacționa cu personaje din lumea baschetului, vor participa la meciuri de importanță crucială și vor lua decizii care vor influența povestea.

De asemenea, NBA 2K23 oferă și alte moduri de joc, precum MyTeam, în care jucătorii pot colecta și gestiona o echipă virtuală de jucători din diferite perioade ale istoriei baschetului. Există și modul online, care permite jucătorilor să se confrunte cu alți utilizatori din întreaga lume și să-și demonstreze abilitățile în competiții și turnee.

Jocul NBA 2K23 se bucură de o comunitate mare și activă, cu actualizări frecvente care aduc noi caracteristici, conținut suplimentar și ajustări pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Indiferent dacă ești fan al baschetului sau pur și simplu îți place să joci jocuri de simulare sportive, NBA 2K23 oferă o experiență captivantă și autentică, plină de acțiune și adrenalina competiției de top din lumea baschetului profesionist.

Jurassic World Evolution 2 (pentru PS4 și PS5)

Jurassic World Evolution 2 este un joc de simulare și strategie dezvoltat de Frontier Developments și bazat pe universul popularei francize Jurassic Park/World. Disponibil atât pentru PS4, cât și pentru PS5, jocul oferă o experiență captivantă în care jucătorii preiau rolul unui manager de parcuri tematice cu dinozauri.

În Jurassic World Evolution 2, jucătorii vor avea ocazia să construiască și să administreze propriul parc cu dinozauri, folosind tehnologie avansată și cunoștințe științifice pentru a crea habitaturi adecvate și a aduce la viață diverse specii de dinozauri. Vor trebui să gestioneze aspecte precum securitatea, cercetarea genetică, entertainment-ul și satisfacția vizitatorilor pentru a-și dezvolta cu succes parcul.

Jocul oferă o gamă largă de opțiuni și caracteristici. Jucătorii pot crea ecosisteme complexe, pot personaliza habitatele și pot adăuga facilități și atracții pentru vizitatori. De asemenea, pot efectua cercetări genetice pentru a descoperi noi specii de dinozauri și pot îmbunătăți ADN-ul acestora pentru a le conferi caracteristici și abilități speciale.

Un element important al jocului este gestionarea securității. Jucătorii trebuie să construiască garduri solide, să instaleze sisteme de monitorizare și să dezvolte protocoale de reacție la evenimente neașteptate, cum ar fi evadarea dinozaurilor sau dezastre naturale. Deciziile luate în ceea ce privește securitatea pot avea consecințe majore asupra parcului și a vizitatorilor.

Jurassic World Evolution 2 oferă și o poveste captivantă care se desfășoară în cadrul universului Jurassic Park/World. Jucătorii vor experimenta evenimente dramatice și vor colabora cu personaje cunoscute din filmele Jurassic World pentru a rezolva problemele și provocările întâmpinate în gestionarea parcului.

Grafica jocului este impresionantă, iar animațiile dinozaurilor sunt detaliate și realiste. Jucătorii vor putea explora parcul într-o perspectivă la sol sau chiar din aer, oferindu-le o perspectivă de ansamblu asupra atracțiilor și a dinozaurilor.

Jurassic World Evolution 2 oferă o experiență captivantă și variată pentru fanii francizei Jurassic Park/World și pentru iubitorii de jocuri de simulare și strategie. Cu o combinație de construcție de parcuri, gestionarea resurselor și aventură într-un mediu plin de dinozauri, jocul promite să fie o experiență fascinantă pentru toți pasionații.

Trek to Yomi (pentru PS4 și PS5)

Trek to Yomi este un joc de acțiune și aventură dezvoltat de Flying Wild Hog și publicat de Devolver Digital. Disponibil atât pentru PS4, cât și pentru PS5, jocul se desfășoară într-o Japonie feudală și oferă o experiență narativă intensă și vizuală impresionantă.

În Trek to Yomi, jucătorii preiau controlul asupra unui samurai pe nume Hiroki în timp ce el se pregătește să apere orașul său natal de forțe întunecate și amenințătoare. Jocul se concentrează pe povestea și evoluția personajului principal, aducând în prim plan dileme morale și confruntări emoționale.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului este prezentarea vizuală. Trek to Yomi utilizează un stil artistic în alb și negru, inspirat de cinematografia clasică japoneză și de filmele de samurai. Această estetică remarcabilă contribuie la atmosfera intensă și dramatică a jocului.

Pe parcursul aventurii sale, Hiroki va trebui să se confrunte cu diferite inamici și să-și folosească abilitățile de samurai pentru a înfrunta pericolele care îi stau în cale. Luptele sunt fluide și oferă un sistem de combatere care necesită tactici și abilități precise. Jucătorii vor trebui să-și perfectioneze abilitățile de luptă și să descopere punctele slabe ale inamicilor pentru a-i învinge cu succes.

Pe lângă lupte, jocul oferă și secvențe de explorare a mediului și de rezolvare a puzzle-urilor, adăugând varietate și profunzime experienței de joc. Pe măsură ce progresează în poveste, jucătorii vor descoperi secrete, vor lua decizii care vor influența cursul evenimentelor și vor experimenta multiple finaluri în funcție de alegerile făcute.

Trek to Yomi oferă o călătorie emoțională și captivantă într-o Japonie feudală plină de pericole și trădări. Cu o poveste profundă, un stil vizual unic și lupte pline de acțiune, jocul promite să fie o experiență memorabilă pentru fanii jocurilor de acțiune și pentru iubitorii de povești epice.

Este important de menționat că jocurile gratuite din luna mai 2023 – GRID Legends, Chivalry 2 și Descenders – pot fi revendicate de abonații PS Plus Essential până pe 5 iunie 2023 (inclusiv). Astfel, abonații ar trebui să fie atenți la termenul limită pentru a se asigura că își revendică aceste jocuri înainte de expirarea perioadei.

Ce este playstation Plus?

PlayStation Plus este un serviciu de abonament oferit de Sony Interactive Entertainment pentru consolele PlayStation. Acest serviciu oferă mai multe beneficii pentru posesorii de PlayStation, inclusiv acces la jocuri gratuite, multiplayer online, oferte speciale și alte avantaje.

Iată câteva dintre caracteristicile și beneficiile oferite de PlayStation Plus:

  1. Jocuri gratuite lunare: Abonații PlayStation Plus primesc acces la un set de jocuri gratuite în fiecare lună. Aceste jocuri pot fi descărcate și jucate pe consolele PlayStation, inclusiv PlayStation 4 și PlayStation 5. Jocurile gratuite sunt disponibile pentru a fi jucate atâta timp cât abonamentul este activ.
  2. Multijucător online: PlayStation Plus permite jucătorilor să se conecteze și să joace împreună cu alți jucători în modul multiplayer online. Aceasta înseamnă că poți juca jocuri multiplayer cu prietenii sau să te alături comunității de jucători în sesiuni online.
  3. Oferte speciale și reduceri: Abonații PlayStation Plus beneficiază de reduceri exclusive la jocuri, DLC-uri (conținut descărcabil suplimentar) și alte produse disponibile în magazinul PlayStation Store. Aceste oferte sunt disponibile doar pentru membrii abonați și pot aduce economii semnificative la achizițiile de jocuri și conținut adițional.
  4. Stocare în cloud: PlayStation Plus oferă un serviciu de stocare în cloud, care permite utilizatorilor să salveze și să stocheze progresul jocurilor lor pe serverele PlayStation. Acest lucru asigură că progresul jocurilor tale este în siguranță și poate fi accesat de pe orice consolă PlayStation pe care te autentifici.
  5. Acces la demonstrații și conținut exclusiv: Abonații PlayStation Plus pot avea acces la demo-uri de jocuri înainte de lansarea oficială, permițându-le să încerce și să descopere noi titluri înainte de a le achiziționa. De asemenea, pot beneficia și de acces la conținut exclusiv, cum ar fi teme și avataruri speciale pentru profilul lor.

Pentru a beneficia de PlayStation Plus, utilizatorii trebuie să achiziționeze un abonament pe o perioadă de timp specificată (de obicei lunar, trimestrial sau anual). Aceasta le oferă acces la toate beneficiile menționate mai sus, în funcție de durata și regiunea specifică.

PlayStation Plus a devenit un serviciu popular și apreciat de comunitatea de jucători PlayStation, oferind o gamă largă de avantaje și facilități care îmbunătățesc experiența de joc și conectivitatea online.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023