Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
ThinkPad X1 pliabil, care a fost dezvăluit pentru prima dată în mai

La Canalys Channel Channel Forum săptămâna trecută, Lenovo a dezvăluit în sfârșit calendarul lansării pentru notebook-ul său hibrid ThinkPad X1 pliabil, care a fost dezvăluit pentru prima dată în mai. Compania spune că mașina este pregătită din punct de vedere hardware, dar are nevoie de partenerii săi software pentru a-și lăsa programele pentru unitatea inovatoare.

ThinkPad X1 pliabil Lenovo are un ecran OLED de 13,3 inci cu o rezoluție „2K” care poate fi pliată la jumătate pentru a o încadra într-o pungă mică. Notebook-ul hibrid poate fi folosit în moduri tabletă, carte și clamă pentru a servi scopuri diferite. Poate fi, de asemenea, atașat la un suport sau la un doc pentru sarcini care necesită o tastatură mecanică și un mouse. ThinkPad X1 pliabil utilizează un procesor Intel nedezvăluit, precum și sistemul de operare Windows Microsoft și, prin urmare, este compatibil cu o mare varietate de aplicații software.

Lenovo se așteaptă acum să își livreze ThinkPad-ul pliabil în al doilea trimestru al anului 2020, deși nu este clar când va fi dezvăluit din aprilie până în iunie (Notă, June este Computex). Din punct de vedere hardware, produsul este bun, dar software-ul are încă nevoie de anumite corecții, potrivit lui Gianfrano Lanci, COO al Lenovo.

Executivul de rang înalt al Lenovo nu se așteaptă ca ThinkPad X1 pliabil să fie un bestseller imediat (probabil din cauza prețului și a altor factori), dar ca un nou factor de formă, îi va permite Lenovo să apeleze la segmentele de piață emergente. Unul dintre segmentele evidente pe care se va adresa ThinkPad X1 pliabil va fi tabletele de înaltă performanță precum iPad Pro Apple. Între timp, Lenovo își va livra dispozitivul cu câteva luni înainte de lansarea de către Microsoft a suprafeței cu ecran dual Surface Neo care vizează același segment.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023