Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum să dezactivați Bixby pe Samsung Galaxy S22

sâmbătă, februarie 19th, 2022 462 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Bixby își ridică capul urât în ​​câteva locuri diferite pe Galaxy S22. 
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Asistentul vocal Bixby este cea mai dezamagitoare functie de pe telefoanele din seria Galaxy a celor de la Samsung. Inca de la introducerea lui, odata cu S8, utilizatorii au tot cautat metode de a-l dezactiva.

Bixby își ridică capul urât în ​​câteva locuri diferite pe Galaxy S22. În primul rând, și poate cel mai enervant, este că ținând apăsat butonul de pornire se afișează Bixby în loc de meniul de alimentare. În al doilea rând, există o comandă de trezire „Hi, Bixby”. Să scăpăm de ambele.

Scoateți Bixby de pe butonul de pornire

Din punct de vedere tehnic, butonul de pornire de pe Galaxy S22 se numește „Tasta laterală”. Asta pentru că menținerea ei nu mai deschide implicit meniul de alimentare. În schimb, îl trezește pe Bixby.

 

Cum să dezactivați Bixby pe Samsung Galaxy S22


Nr. Imagine Nume Evaluare Verificati pretul
1
din 2

Telefon mobil Samsung Galaxy S22

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro
2
din 2

elefon mobil Samsung Galaxy S22

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro

Apoi, selectați „Funcții avansate” din Setări.

Găsiți „Tasta laterală” și selectați-o.

În cele din urmă, comutați acțiunea pentru „Apăsați și țineți apăsat” la „Meniu Oprire”.

 

Acum, când apăsați și mențineți apăsat butonul, nu va mai lansa Bixby! Veți vedea meniul obișnuit de alimentare cu opțiunea de oprire și repornire.

Dezactivați comanda Bixby Wake Up

În mod implicit, puteți utiliza Bixby rostind pur și simplu „Bună, Bixby” de oriunde. Dacă nu doriți să utilizați Bixby, această ascultare a comenzii în fundal consumă doar bateria. Așa că hai să dezactivăm și asta.

 

Mai întâi, deschideți „Bixby” din sertarul aplicației și atingeți pictograma busolă din bara Bixby plutitoare.

Apoi, atingeți pictograma meniului cu trei puncte din dreapta sus și selectați „Setări”.

Acum pur și simplu dezactivați comutatorul pentru „Trezire vocală”.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023