Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
De câțiva ani, Administrația Alimentelor și a Medicamentului s-a impiedicat să se prăbușească în clinici care oferă „terapie cu celule stem neprovizate și nesigure”.

 Oamenii de știință au condamnat de mult aceste clinici pentru atragerea de pacienți cu promisiuni care nu sunt susținute de știință. FDA dorește ca aceste clinici să își testeze procedurile precum orice tratament nou, în studiile clinice riguroase și instanțele federale au fost de acord. Dar aceste clinici continuă să comercializeze procedurile nesigure.

Experții spun că acest lucru i-a pus pe pacienții vulnerabili într-o legătură, expunându-i unor vânzători neplăcuți, care speră la mii de dolari. Acum că Google a cântărit, curtarea pacienților cu pretenții dubioase a devenit mult mai grea.

 

În mod normal, înainte ca un nou tratament să poată fi disponibil pe scară largă, trebuie să treacă prin studii clinice pentru a testa dacă este eficient. Aceste studii științifice stabilesc cât de sigur și eficient este tratamentul astfel încât dudurile și tratamentele periculoase să fie lăsate în urmă. Rezultatele sunt monitorizate îndeaproape de cercetătorii și autoritățile de reglementare externe pentru a menține integritatea științifică. Singurele proceduri cu celule stem care au trecut prin procesul de studii clinice și sunt în prezent aprobate de FDA implică utilizarea de celule specifice din măduva osoasă sau sângele cordonului pentru a trata măduva osoasă și cancerele de sânge. Google permite în continuare reclame care recrutează pacienți pentru studii clinice sancționate în SUA.

Clinicile de celule stem Rogue, care ocolesc procesul de reglementare, nu sunt noi. Sute de medici din toată țara acceptă cu plăcere plata pentru ceea ce spun alți medici și oameni de știință este doar ulei de șarpe modern, văzând pacienți cu durere cronică, scleroză multiplă, Parkinson și alte boli greu de tratat. Ei spun pacienților că injectarea celulelor stem în zonele cu probleme – fie că este o articulație, venă sau ochi – este opțiunea lor „cea mai sigură” sau „cea mai bună”. Dar de multe ori, nu oferă dovezi științifice pentru a susține aceste afirmații și foarte rar acceptă asigurarea. Spre deosebire de majoritatea studiilor clinice sancționate de FDA, pacienții plătesc din buzunar și în avans, cheltuind adesea între 10.000 și 20.000 dolari pentru tratamente.

 

Sursa: www.theverge.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023