Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune hidrofoare de adancime

miercuri, martie 30th, 2022 168 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel-mai-bun-hidrofor
Hidroforul e un aparat capabil sa furnizeze apa curenta in locuintele in care nu exista alte posibilitati de conectare la o retea mai mare.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Una din marile provocări din mediul de la sat este lipsa apei curente. Întrucât în majoritatea satelor in Romania   infrastructura este foarte slab dezvoltată, este foarte probabil ca și în localitatea ta să nu existe o legătură la instalația de apă și canalizare.

Ce este un hidrofor?

Un hidrofor sau un  set de hidrofoare este un dispozitiv a cărui sarcină este de a stabiliza presiunea în sistemul de apă. De asemenea, hidroforul previne pornirea și oprirea prea des a pompei de apă și face posibilă utilizarea apei care curge cu un flux la fel de intens din toate robinetele din casă. Sistemul hidrofor constă dintr-un rezervor sub presiune pentru apă, o pompă de refulare și un presostat. Sarcina hidroforului este de a asigura și menține presiunea adecvată a apei în sistemul de alimentare cu apă al clădirii.

Hidroforul e un aparat capabil sa furnizeze apa curenta in locuintele in care nu exista alte posibilitati de conectare la o retea mai mare. 

Seturi de hidrofor tradiționale

Tipurile mai vechi de seturi de hidrofor sunt încă utilizate în mod obișnuit în casele unifamiliale. Rezervoarele unor astfel de seturi sunt relativ mari și, de obicei, cooperează cu pompe centrifuge cu autoamorsare. Pentru a le instala, aveți nevoie de o cameră adecvată, iar pentru o funcționare eficientă – întreținere adecvată și reglare periodică.
Camera in care se va putea monta un hidrofor traditional trebuie sa aiba dimensiunile de 2 x 2,5 m in plan si o inaltime de 2,5 m.
Funcționarea hidrofoarelor tradiționale poate fi supărătoare, în principal din cauza funcționării destul de puternice a pompei. Cu toate acestea, dacă dispozitivul devine brusc mai tare decât înainte – verificați dacă nu există aer în conducta de aspirație și purjați pompa, dacă este necesar. În hidrofoarele tradiționale, pot exista și pierderi de aer în rezervor. Acest lucru se datorează, în general, că oxigenul este dizolvat în apă. În acest caz, este necesar să reumpleți periodic airbagul pentru a preveni activarea prea des a pompei.

Cele mai bune hidrofoare de adancime


Reglarea presiunii

Presiunea maximă a apei în rezervor este de 3 bar. Este foarte important să setați corect funcționarea sistemului de amplificare a presiunii. Determinați presiunile maxime și minime necesare pentru a funcționa pompa. Sistemul de amplificare a presiunii trebuie să funcționeze fără probleme și după cum este necesar.

Seturi moderne de hidrofor

Se caracterizează prin așa-numitul design compact, ceea ce înseamnă că sunt mult mai mici și nu necesită încăperi speciale pentru instalarea lor. Ele pot fi adesea plasate într-un dulap obișnuit sub chiuvetă. Rezervorul sub presiune al unui hidrofor modern este echipat cu o membrană de cauciuc etanșă care separă apa de airbag. Poate fi atât orizontal, cât și vertical. 

Selectarea elementelor hidrofoare

Atunci când alegem un hidrofor de apa care ni se potrivește, mai mult decât un brand, ar trebui să ținem cont de posibilitatea de a adapta dispozitivul la propriile nevoi. Hidrofoarele sunt instalate în primul rând ca elemente ale rețelelor de alimentare cu apă la domiciliu. Prin urmare, suprafața casei noastre unifamiliale, numărul de persoane care folosesc apă curată și numărul de puncte de captare a apei devin importante. Cu cat consumul este mai mare, cu atat rezervorul hidrofor trebuie sa fie mai incapator.

hidrofor-maluma

1. Pompă – un dispozitiv folosit pentru a crea o diferență de presiune între partea de aspirație (admisie în pompă) și partea de refulare (ieșire din pompă), permițând transportul lichidelor sau sedimentelor.
2. Rezervor cu diafragmă – un vas de stocare a apei conceput pentru a elimina diferența dintre debitul în timpul furnizării și aportului de apă.
3. Manometru – este un dispozitiv folosit pentru măsurarea presiunii lichidelor și gazelor.
4. Presostat – vă permite să setați presiunea la care pompa trebuie să pornească și să oprească.
5. Hydrostop – un dispozitiv electronic de control al presiunii pentru protecție împotriva funcționării uscate. Principiul de funcționare este că dacă presiunea apei din instalație scade sub nivelul setat, pompa se oprește.
6. Prefiltru – scopul său este curățarea apei de particule solide sau impurități mai mari.
7. Genunchi pivotant.
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023