Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite PS Plus pentru Noiembrie 2021

miercuri, noiembrie 3rd, 2021 432 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Clienții PLAYSTATION Plus se pregătesc pentru lansarea jocurilor gratuite pentru PS5 și PS4 din noiembrie 2021, precum și pentru lansările bonus VR.
Image: © Emag
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc Playstation Plus Subscription Card Abonament 3

ps4plus

Abonament PS+ (PlayStation Plus) 12 luni (365 zile) RO PS4

Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament PlayStation Plus RO, Membership de 365 zile

Abonament PlayStation Plus 3 luni (licenta electronica PS4)

Clienții PLAYSTATION Plus se pregătesc pentru lansarea jocurilor gratuite pentru PS5 și PS4 din noiembrie 2021, precum și pentru lansările bonus VR.

Sony este pe cale să lanseze jocurile gratuite PlayStation Plus pentru noiembrie 2021. Următorul val de jocuri gratuite pentru PS4 și PS5 va fi disponibil pentru descărcare din 2 noiembrie până pe 7 decembrie.

Deși nu există o oră oficială de lansare, jocurile gratuite PlayStation Plus se lansează de obicei în jurul prânzului.

Jocurile gratuite PS Plus din noiembrie 2021 includ:  Knockout City, First Class Trouble și Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Knockout City

Noua lansare principală este, probabil, Knockout City, care este un joc de dodgeball multiplayer de la EA.

Faceți-vă echipă și înfruntați-vă cu echipele rivale cu stil în timp ce stabiliți scorul cu bătălii epice de dodgeball online”, se arată în descrierea oficială. Pregătește-te pentru distracție revoltătoare și competiție intensă într-o versiune complet nouă a jocurilor multiplayer în echipă.

First Class Trouble

Kingdoms of Amalur Re-Reckoning, între timp, este un joc de aventură care a apărut pentru prima dată în 2011.

Din mintea autorului de bestselleruri R.A. Salvatore, a creatorului Spawn Todd McFarlane și a designerului principal Elder Scrolls IV: Oblivion Ken Rolston, vine Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Descoperiți secretele Amalur, de la vibrantul oraș Rathir până la vasta regiune Dalentarth până la temnițele sumbre ale Peșterilor Brigand Hall. Salvați o lume sfâșiată de un război vicios și controlați cheile nemuririi ca primul războinic care a înviat vreodată din strânsoarea morții

 

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Aceasta este pe lângă cele trei jocuri PSVR, care sunt disponibile pentru a sărbători cea de-a cincea aniversare a PlayStation VR.

În timp ce așteptăm ca noile jocuri PS Plus să fie active pentru descarcare, fanii pot descărca lotul din octombrie de versiuni PS4 și PS5.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023