Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

One Plus planuieste sa lanseze un telefon mid-range

luni, decembrie 9th, 2019 77 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

OnePlus a început ca o companie care oferea dispozitive premium la aproape jumătate de preţ faţă de marii jucători din piaţa de smartphone-uri.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

In ultimii ani a fost nevoită să schimbe această abordare şi să mărească preţurile. Iată că în 2020 ar putea veni însă cu un nou dispozitiv mai ieftin.

Conform unor rendere ale telefonului realizate de 91mobiles şi contul de Twitter OnLeaks, OnePlus 8 Lite ar urma să vină cu un display simplu, deloc curbat, asociat în majoritatea cazurilor cu dispozitivele mai puţin scumpe. Camera de selfie este ascunsă într-o gaură în display, şi se pare că telefonul ar urma să aibă şi un senzor de amprentă în ecran. Mai mult, rata de refresh va fi de 90Hz, astfel că smartphone-ul, deşi mai ieftin, nu îşi va pierde rapiditatea care i-a definit pe cei de la OnePlus în ultimii ani.

Telefonul are un ecran plat, care este adesea asociat cu dispozitive mai puțin premium. Prezența unui decupaj de găuri în mijloc, rata de reîmprospătare preconizată de 90 Hz și prezumția unui senzor de amprentă în afișaj pare să compenseze orice economisire a costurilor a fost făcută pe partea frontală, fără a fi prevăzut niciun punct. Partea din spate are doar camere duale, mărginite de o umflătură care pare mai largă decât este necesar. Nu există nici un jack pentru căști, ceea ce probabil a contribuit foarte puțin la reducerile de preț.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023