Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Ce face un telefon Xiaomi care costă 2.800 de dolari? Xiaomi descrie Mix Alpha ca un „smartphone concept” și nu va produce-o în masă în curând.

Seria Mi Mix a lui Xiaomi a împins întotdeauna granițele ecranelor telefonului și ale factorilor de formă, de la modelul original care a dat startul războaielor de lunetă până la alunecarea de anul trecut, de dimensiuni reduse Mi Mix 3.

„Ecranul surround” de pe Alpha se înfășoară în întregime în jurul dispozitivului, până la punctul în care se întâlnește modulul camerei de pe cealaltă parte. Butoanele de volum sensibile la presiune sunt afișate și în partea laterală a telefonului.

Xiaomi pretinde peste 180 la sută raport ecran-corp, o statistică care nu mai are niciun sens să citezi deloc.
E mai scump decât orice telefon disponibil la ora actuală, inclusiv posibilului Huawei Mate X pliabil.

Efectul este al unui telefon care este realizat aproape complet din ecran, cu pictograme de stare, cum ar fi semnalul de rețea și nivelul de încărcare a bateriei.

 

Sursa : gsmarena.ro

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023