Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun laptop pentru programare

joi, august 19th, 2021 232 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel mai bun laptop pentru programare in 2021
Care este cel mai bun laptop pentru programare? vezi care e cel mai bun laptop pentru codare, invata sa codezi pe un dispozitiv de ultima generatie
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Vrei sa inveti programare, vrei sa ai un job bine platiti in IT?

Trăim într-o lume în care smartphone-urile sunt omniprezente, tabletele sunt obișnuite și chiar și ceasurile inteligente sunt un lucru despre care oamenii vorbesc în mod obișnuit. Dar, de-a lungul tuturor acestor progrese, umilul laptop a perseverat – și din motive întemeiate. Când vine timpul să lucrăm, indiferent dacă este vorba de editarea fotografiilor, scrierea multor e-mailuri, compunerea documentelor sau păstrarea legăturii cu colegii și familia, suntem aici cu opțiunile noastre de top pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun laptop pentru programare.

Este din ce în ce mai greu să cumperi un laptop rău, dar ceea ce separă cel mai bun laptop din 2021 de laptopurile bune este modul în care echilibrează puterea, eficiența, portabilitatea și confortul.

Laptopul de programare ar trebui să aibă o tastatură și un trackpad fantastic – la urma urmei, acestea sunt cele mai mari două motive pentru care ai alege un laptop în locul unui smartphone sau tabletă. Afișajul său ar trebui să fie ușor pentru ochi, luminos și suficient de clar încât să nu vă distragă atenția marginilor zimțate și a pixelilor vizibili.

Ar trebui să fie suficient de puternic pentru majoritatea oricărui lucru în afară de editare video intensivă și jocuri avansate. Ar trebui să fie ușor de transportat dintr-un loc în altul și ar trebui să poată dura toată ziua fără a fi nevoie să fie conectat.

Laptop programare

În opinia noastră, cel mai bun laptop este Laptop Apple MacBook Pro 16″.  Conceput pentru cei care sfideaza limitele si schimba lumea, noul MacBook Pro are un ecran Retina captivant de 16 inchi, procesoare super rapide, grafica din generatia urmatoare, cea mai mare capacitate a bateriei din toate timpurile pentru un MacBook Pro, o noua tastatura Magic Keyboard si spatiu de stocare masiv, este notebookul profesional suprem pentru cei mai avansati utilizatori.

Cel mai bun laptop pentru programare


Cum să alegeți cel mai bun laptop pentru programare?

Ce face ca un laptop să merite să fie cumpărat? Trebuie să ofere o calitate excelentă pentru bani. Asta înseamnă că laptopurile bugetare sub prețul de 3000 RON trebuie să ofere în continuare performanțe bune și calitate de construcție.

Între timp, dispozitivele ultra-scumpe trebuie să-și justifice etichetele de preț ridicate cu cele mai bune performanțe din clasă, calitate premium a construcției și durată lungă de viață a bateriei.

Dacă doriți ceva la care să lucrați, merită luat în considerare un laptop cu un procesor modern, cel puțin 8 GB RAM și un ecran mare (și tastatură confortabilă).

Pentru programare o trebuie sa achizitionati un laptop cu memorie mare si procesor de ultima generati, in caz ca veți dori un laptop pentru gaming o sa trebuiasca un laptop cu o placă grafică dedicată și un ecran rapid și receptiv.

Pentru pasionații noștri Apple, noile elemente indispensabile sunt laptopurile Laptop Apple MacBook Pro 16″ Touch Bar și MacBook Air. Noul silicon Apple marchează un nou capitol în informatica Apple și computerele în ansamblu.

Cipurile bazate pe ARM aduc o cantitate fără precedent de putere și rezistență, de genul care plasează aerul de obicei slab alimentat la egalitate cu ultraportabilele majore.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023