Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun blender

joi, mai 27th, 2021 169 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Dacă doriți sucul de legume sau fructe pur al unei legume sau fructe, probabil că va trebui să cumpărați un storcător, cum ar fi un storcător de portocale, mai degrabă decât un blender de bucătărie. Cu toate acestea, pentru băuturile mai groase și băuturile care mai conțin pulpă de fructe, blenderele vor funcționa bine. Un blender de calitate va reduce timpul de pregătire și vă va extinde propriile capacități culinare.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune blendere – TOP 10 modele noi

Este crucial să găsești cel mai bun blender – de dimensiuni mari sau personal, în funcție de nevoile tale. Blenderele  de pe piata variază de la mașini simple de zdrobit gheață până la bătăi încărcate cu nasturi, cu multe funcții suplimentare, astfel încât găsirea modelului potrivit pentru dvs. poate fi o provocare.

De aceea, am făcut greutăți mari (serios, sunt grele) testând riguros 10 modele de dimensiuni mari și șase de dimensiuni personale pentru a găsi cel mai bun blender de pe piață astăzi. 

 

Cel mai bun blender


Nr. Imagine Nume Evaluare Verificati pretul
1
din 6
Blender Philips cu Tehnologie Mixare Vid,

Blender Philips cu Tehnologie Mixare Vid, 1400 W, 35.000 Rotatii/Minut,

VERIFICAȚI PREȚUL
pe emag.ro

La testare, evaluăm utilitatea manualului de utilizare și evaluăm cât de ușor este asamblarea, utilizarea și curățarea fiecărui model.

La maluma.ro luăm în considerare cât de zgomotos este fiecare blender în timpul funcționării. În cele din urmă, verificăm cât de bine rezistă blenderele la colorarea din sos de roșii și măsurăm daunele după 14 cicluri în mașina de spălat vase. 

Realizarea de smoothie-uri și milkshake-uri este ușoară cu blenderul potrivit pentru a amesteca totul într-o consistență lină. Un storcător, pe de altă parte, separă sucul de fructe și legume prin stoarcere.

Dacă doriți sucul de legume sau fructe pur al unei legume sau fructe, probabil că va trebui să cumpărați un storcător, cum ar fi un storcător de portocale, mai degrabă decât un blender de bucătărie.

Cu toate acestea, pentru băuturile mai groase și băuturile care mai conțin pulpă de fructe, blenderele vor funcționa bine. Un blender de calitate va reduce timpul de pregătire și vă va extinde propriile capacități culinare.

Indiferent dacă sunteți un bucătar specializat sau un începător total, aceste aparate duble sunt absolut necesare.

Mai ales dacă tu sau familia ta sunteți parțial la un smoothie. Vezi mai jos top 6 modele de blendere din Romania

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023