Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
11.11-blackfriday china
Single’s Day e primul eveniment de tip Black Friday din lume, China face show cu achizitiile.

În doar 24 de ore, încasările au depășit 25 de miliarde de dolari. Cea mai importantă zi din China dedicată cumpărăturilor online a întrecut toate așteptările comercianților chinezi, dar nu numai.

Cum a apărut alternativa la Black Friday în China

„Ziua Single-urilor” poate suna singură, dar cei care participă găsesc o oarecare unitate în ceea ce reprezintă cea mai mare distracție anuală de cumpărături din lume, cu peste 1 miliard de dolari cheltuiți în puțin peste un minut într-o pornire atentă la evenimentul de luni.

Mai mult de jumătatea drumului în vacanța neoficială a cumpărăturilor chineze, cunoscută sub numele de Ziua Singurului, volumul vânzărilor s-a arătat deja anul trecut în total, potrivit Alibaba, versiunea Amazon a Chinei, care a arătat difuzarea în direct a site-ului său.

În ceea ce privește banii cheltuiți, festivalul de consum de o zi din China a eclipsat deja predicții despre Ziua Recunoștinței, Black Friday și Cyber ​​Monday – combinate. Adobe Analytics, serviciul de urmărire a datelor de vânzare cu amănuntul, estimează că weekendul lung de cumpărături din SUA din acest an va genera vânzări cu amănuntul totale de 29 de miliarde de dolari – adică mai puțin de 36 de miliarde de dolari generați mai mult decât la jumătatea perioadei de vânzare a acestui an, de 24 de ore. , care anul trecut a alimentat vânzări de 30 de miliarde de dolari.

Alibaba a raportat că a vândut mărfuri în valoare de 1 miliard de dolari vândute în 1 minut și 8 secunde. Acesta a vândut 12 miliarde de dolari în prima oră, a declarat compania într-un comunicat. Cel mai mare retailer online online din China, JD.com, a raportat vânzări de 25,6 miliarde USD până la jumătatea după-amiezii.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023