Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum sa ajungi in trending pe Youtube

marți, ianuarie 7th, 2020 1.406 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cum sa ajungi in trending pe Youtube
Cum sa ajungi in trending pe Youtube, cum sa ai milioane de vizualizari
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cum a schimbat YouTube lumea?

E o întrebare generală la care e foarte greu de răspuns, pentru că de cele mai multe ori nu ne mai amintim cum arăta lumea înainte ca YouTube să fie aici şi să urcăm tone de conţinut multimedia în fiecare zi.

„Video-ul e mediul de exprimare al timpului nostru“ , iar Google a reuşit să promoveze atât creatori, cât şi utilizatori obişnuiţi care să se folosească de platformă. „Gândeşte-te câte genuri de video au fost inventate practic în mediul ăsta, creat de YouTube.

Clipurile cu tutoriale de machiaj nu existau înainte. Clipurile cu Slime nu existau inainte plus, nu mai există limite geografice.

Dacă vrei să te uiţi la ceva din Japonia, nu mai trebuie să cauţi în biblioteca oraşului“. Oamenii au inventat noi genuri care nu erau posibile fără YouTube.

Gangnam Style e cel mai popular clip din istorie. Încă primeşte un milion de vizualizări în fiecare zi

Ce duce la includerea unui videoclip în Trending?

Dintre numeroasele videoclipuri noi extraordinare de pe YouTube, într-o anumită zi, Trending-ul poate afișa doar un număr limitat. În secțiunea Tendințe, ne propunem să scoatem în evidență videoclipuri care:

  • sunt interesante pentru o gamă largă de spectatori;
  • nu sunt înșelătoare, aparent senzaționale sau de o calitate discutabilă;
  • surprind varietatea de noutăți de pe YouTube și din lume;
  • prezintă o diversitate de creatori;
  • în mod ideal, sunt surprinzătoare sau originale.

Secțiunea Tendințe are scopul de a găsi un echilibru între aspectele de mai sus. De aceea, ia în considerare mulți factori, inclusiv (dar fără a se limita la):

  • numărul de vizionări;
  • cât de repede generează videoclipul vizionări (adică „temperatura”);
  • de unde provin spectatorii, inclusiv din afara YouTube;
  • când a fost postat videoclipul.

Combinăm aceste semnale pentru a genera o listă cu videoclipuri care prezintă ce se întâmplă pe YouTube. Dorim ca acestea să fie relevante pentru spectatori și să reflecte conținutul de pe platformă. Prin urmare, videoclipul cu numărul cel mai ridicat de vizionări într-o anumită zi poate să nu fie pe primul loc în Tendințe. În plus, videoclipurile cu mai multe vizionări pot fi afișate sub videoclipuri cu mai puține vizionări. 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023