Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
După multe speculații, Sony a anunțat că The Last of Us 2 va fi lansat pe 21 februarie pentru PlayStation 4.

Sony a arătat și un trailer pentru mult așteptata continuare a dezvoltatorului Naughty Dog în timpul evenimentului său State of Play marți.

În noul trailer, o Ellie adultă este văzută bucurându-se de noua ei viață, dar este răpită și se întâmplă ceva. Ceva rau. Acum trebuie să-și părăsească viața și să-i asume pe cei care o rănesc. Și nu este singură. Joel din jocul inițial a apărut, întrucât nu vrea să o lase să ia singur această luptă.

Joc Last of Us 2 – PlayStation 4

“Pentru a spune acest tip de poveste, jocul trebuia să fie masiv”, a spus el. „Fără a strica prea mult, în partea de sus a acestei postări puteți viziona noul trailer pe care l-am debutat mai devreme astăzi pe State of Play, care doar zgârie suprafața a ceea ce jocul are în magazin.”

In caz ca doriti sa achizitionati jucati varianta Last of US 1 il puteti lua de aici 

Sursa: cnet.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023