Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

TOP 5 cele mai bune televizoare OLED in 2020

vineri, august 28th, 2020 618 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Calitate fantastică a imaginii 4K și mai accesibilă ca niciodată
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune televizoare OLED oferă unele dintre cele mai impresionante calități de imagine în acest moment. Când au intrat pentru prima dată pe piață, doar cei cu buzunare excepțional de adânci ar putea cu adevărat să distreze gândul unui OLED. Din fericire, prețurile au scăzut încet și veți găsi câteva televizoare OLED (Light Light Emitting Diode) excelente, care nu costă pământul.

Deci, ce este OLED? Este practic următorul pas de pe ecranul LCD. Spre deosebire de televizoarele LCD, televizoarele OLED cu ecran plat nu au nevoie de iluminare de fundal. Acest lucru înseamnă că pot fi ultra-subțiri și, deoarece fiecare pixel poate fi izolat și oprit individual, au tendința de a oferi unele dintre cele mai bune niveluri de negru din mediul TV.

TOP 5 televizoare OLED in 2020

TOP 5 cele mai bune televizoare OLED in 2020


OLED este, de asemenea, o tehnologie mai eficientă și mai ecologică decât LCD-ul. Cu toate acestea, sunt scumpe de produs. Anterior, asta a însemnat că nu ați văzut televizoare OLED sub 55 inci, dar 2020 a văzut un set 48in de la LG a ajuns pe piață, iar Sony urmează, de asemenea, cu propriul său model de 48in.

Un televizor OLED bun te va servi ani de zile si iti va infrumuseta timpul petrecut alaturi de cei dragi. 

Cele mai bune televizoare OLED combină tehnologia 4K și HDR la un efect devastator, astfel că veți găsi suport standard pentru HDR10 + și / sau Dolby Vision plus HDR10 și HLG. Am rotunjit cele mai bune televizoare OLED din toate cele pe care le-am testat mai jos, inclusiv televizoare OLED ieftine din 2019 și cei mai buni TV OLED pe care îi puteți cumpăra în 2020.

Ce modele cauta romanii la ora actuala, spre a-ti face o parere cu privire la ce ai putea, si tu, sa cumperi. 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023