Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că nu crede că este potrivit pentru o companie să cenzureze politicienii sau știrile într-o democrație.

El a ținut un discurs în Washington DC în urma săptămânilor de critici privind decizia firmei de a nu interzice reclame politice care conțin falsuri. El a adăugat că a avut în vedere interzicerea tuturor reclamelor politice pe platformele sale dar el a spus că este de părere că această mișcare va favoriza politicienii care se ocupă și pe cine a ales mass-media.

Și dl Zuckerberg a spus că, chiar dacă ar fi susținut ideea, nu era clar unde firma lui va atrage linia, in schimb, a spus el, a decis că compania ar trebui să „greșească de partea unei expresii mai mari”.

“Suntem la altă răscruce”, a spus el. Putem fie să continuăm să ne exprimăm pentru libera exprimare, înțelegând încurcăturile sale, dar crezând că călătoria lungă către un progres mai mare necesită confruntarea cu idei care ne provoacă. Sau putem decide că costul este pur și simplu temporar.

„Viitorul depinde de noi toți”, a adăugat el.

„Și dacă îți place sau nu. Cred că trebuie să recunoaștem ceea ce este în joc și să ne unim pentru a stabili vocea și exprimarea liberă în acest moment critic.”

Dl Zuckerberg a făcut referire la închisoarea lui Martin Luther King Jr în închisoarea din Birmingham, Alabama, ca un exemplu de criză anterioară împotriva liberei exprimări. Dar comparația a atras critici din partea fiicei campaniei pentru drepturile civile târziu, care a spus că dezinformarea răspândită de politicieni a ajutat la uciderea tatălui ei.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023