Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune pensule in 2020

joi, mai 28th, 2020 381 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

set-15-pensule-machiaj-rose-golden-collection-8380905
Cele mai bune produse de make-up!
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cele mai bune pensule in 2020


Forma pensulelor este una revoluționară și foarte populară în ultima perioadă. Pensulele pot fi depozitate în cutia cu care vin la pachet și folosite oricând doriți, perișorii find unii moi la atingere, care nu cad și se pot întreține foarte ușor.

Periile de machiaj sunt esențiale pentru a obține un aspect ireproșabil și aerisit care vă va ajuta să vă confruntați cu încredere ziua. Cu toate acestea, selecția extinsă de perii disponibile pe piață poate face ca experiența de cumpărare să fie intimidantă.

 

Dacă se întâmplă să cumpărați un set cu mai multe pachete, s-ar putea să nu știți nici măcar toate numele pensulelor de machiaj sau să puteți discerne utilizările specifice.

Sigur, folosirea degetului ca aplicator este o modalitate încercată și adevărată de a aplica fond de ten, însă dacă vrei să absolvi amator în pro în lumea frumuseții, trebuie să te înarmează cu cunoștințele potrivite pentru a face acest lucru.

Atunci când îți alegi peria de machiaj trebuie să fii atentă la o serie de aspecte: din ce este făcută pensula (textura părului: natural, artificial), dimensiunea și forma.
Trebuie precizat că periile și pensulele de machiaj din păr natural sunt în general mai scumpe, indiferent de firmă. Există mai multe tipuri de perii de machiaj, dintre care le enumerăm pe cele mai important:

  • peria de machiaj pentru aplicarea iluminatorului
  • peria kabuki (perfectă pentru aplicarea pudrei)
  • peria evantai (curăță fața de excesul de pudră)
  • peria realizată jumătate din păr natural, jumătate din păr sintetic (ideală dacă nu vrei să dai banii pe mai multe tipuri de perii)

PERII GENERALE

Utilizare perie pulbere

Îți îndepărtați ușor produsele pulbere desfăcute pe față

Ghidul periei de pulbere
O perie de pulbere este, în general, o perie groasă, cu fibre complete – fie sintetică, fie naturală – care are versatilitatea de a efectua o multitudine de lucrări de înfrumusețare. Această pensulă omniprezentă de machiaj (cu greu poți găsi un set de machiaj fără ea) este un instrument important pentru a avea în arsenalul tău de machiaj.

Pentru a utiliza o perie de pulbere pentru fundație, scufundați peria în produsul pulberi – aplicabil atât pentru pulberile presate cât și pentru cele libere, și rotiți-vă în cercuri sau lovituri strălucitoare până când obțineți o acoperire uniformă. Sfat: este mai ușor să vă asigurați o aplicație adecvată dacă începeți la mijlocul feței și vă extrageți.

Acesta este un instrument multiplu excepțional pentru începători, în special pentru utilizare ca perie de fundație minerală, deoarece este simplu de amestecat și lucrat în produsul tău.

 

2. Perie de fundație conică

Utilizare perie de fundație conică
Aplicarea precisă a fondului de ten, evidențierea sau fardul.

Ghidul de pensulă pentru fundație

Periile de fundație conică sunt de obicei plate, mai puțin pline în formă, cu o conicitate blândă. Aceste perii sunt cele mai bune pentru fonduri lichide și alte produse lichide. Pentru a folosi, începeți să scufundați peria în apă caldă, apoi stoarceți ușor excesul. Dacă este cald și sunteți predispus la transpirație, folosiți apă rece pentru o experiență mai răcoritoare a aplicației.

Apa are două funcții aici: una, pentru a vă asigura un strat uniform de fundație și două, pentru a împiedica peria să absoarbă orice fond de ten – pentru a vă economisi bani, deoarece peria nu vă va înmuia niciun machiaj. Cu toate acestea, aveți grijă să eliminați apa, strecurând ușor excesul de apă într-un prosop; prea multă umiditate vă va dilua machiajul, ceea ce face ca acoperirea produsului să fie ineficientă.

Pentru a aplica machiajul folosind o pensulă de fundație, ghidați peria de-a lungul feței în lovituri uniforme. Aveți grijă să vă asigurați că machiajul este amestecat și nu rămân linii dure. Din nou, de multe ori este mai ușor să începi la mijloc și să îți lucrezi spre exterior.

 

3. Periuță de răsturnare

Stippling Use Brush
Crearea unui aspect impecabil, aerisit.

Ghidul cu perii de stippling
O perie înfiptă are un aspect izbitor – fibrele au două lungimi distincte. Cea mai mare parte a periei este cu fibre complete și bine împachetată cu fibre mai lungi între ele. Perii de capturare sunt excelenți pentru stratificarea diferitelor niveluri de machiaj. Grundul, fondul de ten și fardul pot fi lucrate perfect cu acest tip de instrument.

În timp ce perii de stippling pot fi folosiți cu pulberi, cea mai bună utilizare a acestuia este pentru fonduri de cremă lichidă sau produse de cremă. Pentru a folosi, puneți fardul de cremă sau fundația pe partea din spate a mâinii, scufundați cu atenție peria în produs și înfipți pe față.

 

4. Perie Kabuki

Periile Kabuki sunt unele dintre cele mai impresionante perii cu aspect. Adesea sunt de o varietate mai mare, cu fibre bine împachetate. Cel mai bine se folosesc cu pulberi libere pe corp și față. Vrei să adaugi ceva mai strălucitor în decolteul tău? Rotiți produsul iluminator în cercuri mari pentru un finisaj magic, ilustru.

Perii Kabuki sunt, de asemenea, foarte buni pentru fond de pudră și fard. Difuzați produsul concentrat prin rotirea periei în machiaj, atingând pentru a îndepărta excesul și apoi aplicați ușor folosind mișcări mari, circulare.

 

5. Perie de contur

Utilizare perie contur
Pentru a atinge pomeții unghiulari, definiți și structura facială.

Ghid de perie de contur
Conturarea este o abilitate în aplicarea machiajului pe care orice iubitor de frumusețe ar trebui să o cunoască, dar una care se ocupă de perfecționare. Cel mai rău scenariu când încercați un contur bun? Dungi întunecate, nelimitate. Dar ne-am dat cu spatele, așa că nu veți părăsi niciodată casa un coșmar de două tone.

Primul pas este investiția într-o perie de contur unghiulară bună, este important să folosiți perii unghiate, mai degrabă decât perii plate, deoarece vă permit să urmați curbele naturale ale feței.

Pentru a obține un aspect conturat, alegeți culoarea închisă a conturului (aceasta este „umbra” care va servi ca contrast cu „evidențierea”). De obicei, mai ales dacă aveți pielea corectă, nu doriți să vă întunecați prea mult. 

6. Blender siliconic

Utilizarea siliconului
Pentru a aplica perfect produse de bază și amestec.

Ghid de utilizare a siliconului
Amestecurile de silicon sunt, în general, plate și cu formă ovală sau lacrimă. Cea mai mare parte a utilizării unui blender siliconic este că nu există nicio șansă ca acesta să absoarbă nimic, ceea ce înseamnă că nu pierzi un produs prețios.

Pentru a folosi, împletiți fundația și aruncați-le pe toate părțile feței, asigurându-vă că vă veți amesteca și în decolteu. Apasarea mișcărilor funcționează cel mai bine pentru un aspect natural, așa că concentrați-vă pe mișcări scurte și staccato, în loc să vă învârtiți ca și pentru o perie tradițională – învârtirea cu un blender din silicon poate însemna un machiaj rupt.

 

7. Blender Beauty

Beauty Blender Utilizare
Aplicarea fondului de ten umed și uscat, fard, evidențiator și disimulant.

Ghidul Beauty Blender
Beauty Blender este un machiaj drag de vedete de frumusețe YouTube. Beauty Blender și alți bureți de machiaj similari sunt favorizați dintr-un motiv: sunt o modalitate excelentă de a aplica o multitudine de produse. Îl puteți folosi ca aplicator de grund pentru o bază solidă și uniformă. Îl poți folosi chiar și pentru aplicarea cremei solare sau a cremelor topice. Desigur, cel mai frecvent, iubitorii de frumusețe o folosesc pentru a aplica fondul de ten și amestecul blush, bronzer și highlighter.

Pentru a folosi cu fundație lichidă, rulați buretele sub chiuvetă cu apă rece sau caldă și apoi apăsați buretele pentru a elimina apă suplimentară. Apa ajută să împiedice buretele să absoarbă orice machiaj. Acum, introduceți ușor buretele în produsul de machiaj pe care îl utilizați și aplicați unele pe încheietura mâinii sau pe spatele mâinii pentru un test de acoperire. Apoi, aplicați produsul pe fața voastră folosind mișcări moi de dabbing. Mai puțin este mai mult atunci când utilizați un Beauty Blender.

8. Perie de ventilator

Utilizare perie ventilator
Aplicând evidențiator, îndepărtați greșelile de machiaj și amestecați liniile întunecate.

Ghid de perii pentru fan
O perie de evantai are forma de „surpriză”. Aceste tipuri de perii de machiaj sunt un element de bază excelent pe care îl aveți în cutia dvs. de instrumente de machiaj, datorită funcționalității lor multi-utilizare.

De exemplu, funcționează excepțional ca un corector de greșeală. Poate că aplici un ochi fumător și ai scos umbra, o mulțime de pigmenți sunt peste tot și acum ești un rac. Îndepărtați ușor aceste pachete de culoare suplimentare cu ajutorul periei de ventilator.

Pentru bronzer sau highlighter, utilizați un ventilator pentru a amortiza ușor produsul pe pomeți, folosind o mișcare de măturare.

 

9. Peria Blush

Folosiți peria de fard
Pentru aplicarea fardului de obraz pentru a obține acea fragilitate tânără cu față proaspătă.

Ghidul pentru perie Blush
O perie blush este surprinzător de asemănătoare cu o perie pudră. Periile pentru fard sunt, în general, mai puțin rigide, deoarece acoperă o suprafață mai mică decât o perie de pulbere. Când aplici fard, încearcă să eviți cercurile roșii amintite pe obraz.

Pentru a evita aspectul păpușii, difuzați fardul spre exterior în timp ce aplicați pe merele obrajilor. Începeți cu o presiune ușoară și verificați pigmentarea pe încheietura mâinii sau pe partea din spate a mâinii. Este mult mai ușor să creezi culoarea decât să o ștergi după ce a fost deja aplicată.

 

10. Perie de umbră pentru ochi

Perie de umbră pentru ochi
Aplicarea unor paloane de culoare generală pe pleoape.

Ghidul perii de umbre pentru ochi
O perie generală de umbră de ochi este o perie mică, de obicei încăpățânată, destinată umbririi ochilor pe toată capacul și zona superioară a ochilor. Acesta este un instrument excelent pe care îl puteți utiliza și pentru grundul de umbră pentru ochi. Pur și simplu scufundați peria în umbră, atingeți excesul și aplicați pe capace. Pentru un efect mai pigmentat, puteți scufunda peria în apă.

 

11. Perie de umbră angulară

Folosirea pernei de umbră în ochi
Pentru machiajul și conturarea ochilor.

Ghidul cu perne de umbră în ochi
Pentru iubitorii de frumusețe mai pricepuți, o perie unghiulară pentru ochi este un plus perfect. Folosiți-l pentru a adăuga culori intense la colțul ochiului, pentru a confecționa cu precizie și pentru a alinia pliul cu o culoare de contrast.

 

12. Perie de umbră pentru umbră

Folosirea perii de umbră pentru ochi
Pentru crearea iluziei de adâncime și adăugarea unui contrast dramatic culorii capacului de bază.

Ghid de creștere a umbrelor pentru umbră de ochi
Periile de umbră pentru ochi au, în general, un conic blând; acest lucru permite o precizie strânsă când adăugați ultimele atingeri ale ochiului tău fum. Folosiți-l pentru stratul de pigment în care capacul ochilor se pliază în mod natural.

 

13. Perie pentru eyeliner

Folosirea pensulelor pentru eyeliner
Pentru adăugarea căptușelii pentru a obține o linie mai completă a gâtuirii sau aspectul ochilor de pisică.

Ghidul pensulei pentru ochi
Brigitte Bardot, Twiggy, Marilyn Monroe – toate aceste icoane au folosit un ochi de pisică pentru a obține un aspect plin de farmec. O perie pentru dermatograf servește în mai multe scopuri. În primul rând, pentru dermatograf, desigur. Pentru utilizare, scufundați peria în vasul dermatograf (adesea, dermatografii vor avea peria integrată în produs).

 

Începând cu ochiul interior, trageți o linie spre exterior, crescând treptat lățimea liniei și îndreptându-vă spre capete.

Practica face perfectă, așa cum se spune, și este adevărată în special pentru încercarea oricărui fel de tehnici dermatografice. Cheia pentru dermatograf este mâinile stabile (nu beți trei căni de cafea înainte de a încerca acest lucru). Uneori, un selfie după aplicarea căptușelii este o idee bună pentru a verifica similitudinea aripilor tale.

14. Perie de navigare

Folosirea pensulei Brow
Folosit pentru îmblânzirea și stilizarea browsurilor.

Ghidul periei Brow
Cele mai multe perii de sprâncene sunt dublate – o pieptene și o perie. Puteți calma chiar și cele mai nefolositoare sprâncene cu o perie cu dublă. În primul rând, folosiți pieptenele pentru a îndrepta și a forma forma frunții.

 

15. Baghetă de mascara sau Spoolie

Folosirea baghetei cu rimel
Pentru a aplica rimel pe liniile tale superioare și inferioare ale genelor.

Ghid pentru bagheta Mascara
Baghetele cu rimel sunt instrumente la îndemâna tuturor. Acestea ajută la separarea și definirea fiecărei crenguțe. Înainte de a aplica rimelul cu bobul, puteți folosi un ondulator pentru gene pentru un efect și mai dramatic.

După ondulare, măturați-vă bagheta rimelului, asigurându-vă că stoarceți excesul de produs la deschiderea tubului rimelului, pentru a evita excesul de rimel pe genele dvs. – în acest fel, nu veți avea perne de păianjen sau o situație a cracilor superioară și inferioară.

16. Perie de buze

Utilizare perie de buze
Pentru a aplica cu precizie ruj, luciu și alte produse pentru buze.

Ghidul periei de buze
Ați văzut vreodată un copil care aplică ruj? În general, încearcă doar să obțină rujul undeva aproape de buzele lor, cu puțin succes. Chiar și la adulți, poate fi greu să rămâneți în linii atunci când vă confruntați cu aplicatorul care vine deja cu produse pentru buze.

Deci, pentru a rezolva această problemă, ar trebui să investești într-o perie de buze. Pur și simplu scufundați peria în produsul de buze și aplicați direct pe buze. Finalizați aspectul cu o căptușeală de culoare similară.

17. Perie pentru buze

Folosirea pensulei pentru buze
Pentru a adăuga căptușeală de buze după rujul principal sau aplicația lucioasă.

Ghid de periu pentru buze
Căptușelile de buze plate și conice ajută la finalizarea aspectului buzelor. Aliniați-vă cu precizie buzele, neteziți peste imperfecțiuni și modelați-vă cu grație gura.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023