Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Huawei ar putea să fie obligată să renunțe la Android și Windows pe produsele sale, dar are un plan B pentru acestă situație.

Firma și-a dezvoltat propriul sistem de operare și este gata să-l implementeze. Sistemul a fost creat în cazul în care bătălia legală împotriva SUA duce la interzicerea exportului de produse și servicii realizate în SUA precum Android sau Windows către Huawei.

„Am pregătit propriul sistem de operare și dacă se dovedește că nu vom mai putea folosi aceste sisteme vom fi pregătiți. Avem un plan B”, a declarat Richard Yu, șeful Huawei, într-un interviu pentru Die Welt.

Huawei a început să lucreze la un înlocuitor pentru Android încă din 2012. Atunci SUA a deschis o investigație împotriva Huawei și ZTE. Compania lucra activ la sistem chiar și în 2016.

Acest plan B a fost anunțat în mijlocul unei lupte legale a Huawei împotriva SUA care ar putea rezulta în interzicerea folosirii produselor americane de către Huawei.

Recent, compania a dat în judecată SUA ca răspuns la interzicerea tehnologiei companiei de a fi folosită în „rețele federale și impiedicarea contractorilor guvernamentali să utilizeze echipamente Huawei”.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023