Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Telefonul din imagine este Samsung Galaxy A71. Designul modului foto-video va fi similar și pe Galaxy S11

In curand vom vedea noul Samsung Galaxy S11

Telefonul samsung Galaxy S11 va fii primul telefon fara butoane.

La fel ca predecesorul său, camera selfie va fi adăpostită într-un mic decupaj de tip „găurit” în ecran.

Render-urile gadgetului au fost puse la dispoziție săptămâna aceasta de către Steve Hemmerstoffer și 91Mobiles.

Au fost bazate pe presupuse specificații de fabrică obținute de surse anonime la companie.

“Este de așteptat ca brandul să lanseze linia Samsung Galaxy S11 în trei dimensiuni”, au scris 91 de telefoane mobile.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S11 rulează pe sistemul de operare Android v10 (Q). Telefonul este alimentat de Octa core (2,73 GHz, Dual core + 2,31 GHz, Dual core, Cortex A75 + 1,95 GHz, Quad core, Cortex A55). Funcționează pe chipsetul Samsung Exynos 9 Octa 990. Are 8 GB RAM și 256 GB stocare internă.

Smartphone-ul Samsung Galaxy S11 are un ecran AMOLED dinamic. Măsoară 161,9 mm x 73,7 mm x 7,8 mm și cântărește. Ecranul are o rezoluție de 1440 x 3040 pixeli și o densitate de pixeli de 502 ppi. Pe partea frontală a camerei, cumpărătorii primesc o cameră frontală de 10 MP, iar pe spate, există o cameră de 108MP + 13MP + 8MP, cu funcții precum Zoom Digital, 5 x Zoom optic, Auto Flash, Detectarea feței, Atingeți pentru a focaliza. Este susținut de o baterie de 4500 mAh. Funcțiile de conectare din smartphone includ WiFi, Bluetooth, GPS, Volte și multe altele.

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023