Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Windows 10
Windows 10 vin cu o facilitate numită Modul Întunecat (Dark Mode). Acesta modifică felul în care arată anumite elemente de interfață din Windows, din alb în negru. Cu alte cuvinte, Modul Întunecat face ca Windows 10 să fie negru. Acest lucru poate fi util dacă lucrezi într-un mediu cu lumină puțină ca atunci când lucrezi noaptea și poate fi o schimbare plăcută pentru utilizatorii care preferă negrul în locul albului. Dacă vrei să afli mai multe despre ce este Modul Întunecat din Windows 10, ce efecte are asupra interfeței de utilizare și cum îl activezi sau îl dezactivezi

Modul Întunecat din Windows 10? Modul Întunecat este o facilitate nouă pe care o găsești în ultimele versiuni de Windows 10, începând cu Anniversary Update. Acesta îți permite să modifici felul în care arată interfața Windows 10 și a unora dintre aplicațiile sale, modificând culoarea principală folosită de ferestre, din alb în negru.

Ce schimbări apar atunci când activezi Modul Întunecat?

În Windows 10, atunci când activezi Modul Întunecat, majoritatea aplicațiilor implicite din sistemul de operare își schimbă felul în care arată, din modul luminos în modul întunecat. Acest lucru înseamnă că anumite elemente vizuale folosite de aplicații pentru ferestrele lor își schimbă culorile în unele mai închise. Cele mai evidente schimbări sunt:

  • Fundalul alb folosit de aplicații devine negru
  • Culoarea albă de fundal folosită în meniuri devine negru
  • Barele de derulare de culoare gri deschis folosite de aplicații se transformă în bare de culoare gri închis
  • Textul de culoare negru implicit se transformă în text de culoare albă, etc.

Ce aplicații suportă Modul Întunecat în Windows 10?

Modul Întunecat funcționează pentru majoritatea aplicațiilor universale implicite din Windows 10, precum Mail și Calendar, Magazin Microsoft, Meteo, Fotografii, Calculator și așa mai departe. Iată o previzualizare rapidă a felului în care arată astfel de aplicații atunci când folosesc tema întunecată:

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023