Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Samsung-S10
La jocurile video numim aşa ceva "day one patch" şi de obicei rezolva bug-uri. La Samsung Galaxy S10 e vorba despre o actualizare software care se aplică imediat după ce ai scos telefonul din cutie. Variantele de S10 au ajuns azi în magazine, iar mai jos aflaţi ce aduce acest nou software.

Telefoanele Samsung Galaxy S10 primesc o actualizare software în ziua debutului
Noua actualizare este una confirmată şi împinsă în faţă de operatori din ce am înţeles. Acest update OTA se aplică pentru toate variantele de S10 şi este datat 8 martie. Aduce îmbunătăţiri la nivel de cititor de amprente şi de cameră. Se pare că modalitatea de autentificare biometrică devine mai rapidă şi mai eficientă. La cameră nu e foarte clar ce se schimbă și ce e în plus. Vin şi security patch-uri noi şi ajungem acum la actualizarea de securitate pe februarie.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023