Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Anul acesta, am petrecut mai mult timp pe HBO Go decât de obicei și l-am apreciat mai mult. Dintr-un punct de vedere, îl văd mai valoros decât Netflix.

În România, HBO Go ar putea fi peste tot, dar auzi rareori lucruri bune despre el și, de cele mai multe ori, foarte mulți nici nu știu că au acces la acest serviciu de streaming. În teorie, după o lună gratuită, îl poți accesa printr-un abonament de trei euro. În practică, ai acces gratuit la el, dacă ai HBO pe TV acasă.

Pentru o lungă perioadă, am avut un cont prin intermediul unei oferte de la Vodafone. În ultimul an însă, am folosit contul unei prietene care are HBO de la RCS RDS. Te poți autentifica pe platforma de streaming și printr-un cont pe AKTA, Canal S, INES, INTERSAT, Metropolitan, MITnet, NextGen Communications, Orange, Telekom, TV SAT 2002 sau UPC.

În mod real, de câțiva dintre acei furnizori de servicii nu am auzit niciodată.

În acest material, nu este însă vorba despre mecanismul facil prin care te poți conecta la HBO Go și nici despre prețul infim, comparativ cu Netflix sau Amazon PrimeVideo. Mă fascinează în schimb diversitatea conținutului video și faptul că, pentru multe dintre show-urile de pe HBO Go, în SUA ai plăti bani grei.

Fac referire la acel material, pentru că HBO Go, cel puțin în România și o parte din Europa, facilitează exact globalizarea conținutului video de care discutam la momentul respectiv. Printr-un mecanism semnificativ mai eficient decât cel al Netflix, pe HBO Go vezi seriale din Statele Unite sau din Marea Britanie pentru care, în alte condiții, ai plăti un abonament separat.

În plus, spre deosebire de Netflix, îți servește episoade noi în aceeași zi sau a doua zi după ce au fost difuzate în țara de baștină.

De exemplu, sunt fan Luther cu Idris Elba, iar anul acest a fost un nou sezon. Show-ul cu pricina este produs de BBC și a fost difuzat în prima duminică din luna ianuarie a acestui an la ora 20:00 în Regatul Unit. În aceeași seară, cu subtitrare în română îl găseai pe HBO Go. Toate sezoanele din Luther se găsesc acum atât pe HBO Go și, deși au existat pentru un timp pe Netflix, nu mai sunt la momentul redactării acestui articol.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023