Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un APPLE WATCH – Ghidul cumparatorului

joi, decembrie 19th, 2019 48 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Apple Watch este departe și cel mai bine vândut ceas din lume, cel puțin conform Apple, iar mulți caută să pună un nou ceas sub un anumit copac în acest sezon de sărbători.
Image: © techxplore.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
applewatchse

Apple Watch 5, GPS, Carcasa Space Grey Aluminium 44mm

Magazin Emag Romania

Apple Watch 5, GPS, Carcasa Silver Aluminium 44mm

Apple Watch este departe și cel mai bine vândut ceas din lume, cel puțin conform Apple, iar mulți caută să pună un nou ceas sub un anumit copac în acest sezon de sărbători.

Începând de la 199 USD pentru modelul mai vechi din seria 3 (cel mai mic preț pentru vreun Apple Watch), dispozitivul este o afacere relativă într-un univers Apple care vede produse de top precum iPhone, iPad Pro și MacBook Pro de 16 inch. pentru etichete de preț imense, cum ar fi începând de la 649 USD, 799 USD și 2.800 USD.

Dar consumatorii ar putea avea o mulțime de întrebări cu privire la ce modele și funcții sunt potrivite pentru ei înainte de a cumpăra.

Ce trebuie sa stii.

Ai nevoie de un iPhone.

Apple Watch nu este compatibil cu telefoanele Android precum seria Samsung Galaxy. Cum rămâne să îl folosești doar ca un ceas simplu? Fără zaruri. Mai aveți nevoie de un iPhone pentru a configura ceasul, așa că dacă nu sunteți în lumea Apple, uitați de el. Și Apple este specifică despre ce model vei avea nevoie. Watch-ul funcționează doar cu iPhone-uri care datează de pe 6S, din 2014. Așadar, dacă ați păstrat pe vechiul iPhone 6 sau 5S, îmi pare rău, nu este compatibil.

Ediție GPS sau Wi-Fi / celular?

Edițiile GPS ale Watch-ului sunt cu 100 de dolari mai ieftine, dar acestea necesită să ai un iPhone pe tine atunci când folosești Watch-ul pentru lucruri precum primirea notificărilor, apeluri, streaming de muzică, utilizarea aplicațiilor, discuții cu asistentul personal Siri și altele asemenea . Cheltuiește banii în plus și poți face toate cele menționate mai sus, atunci când ești (și cum ar fi jogging-urile sau paddler-urile pot dori), dar din nou, vei plăti pentru asta. În plus, trebuie să primiți un plus de 10 USD lunar pe planul de servicii wireless.

Ce modele sunt disponibile?

Ediția din acest an a seriei este seria 5. Apple a întrerupt seria 4 din 2018, dar este încă destul de larg disponibilă la Best Buy (349 USD) și Amazon (329 USD) pentru ediția GPS. Apple vinde seria 5, seria 3, o ediție cu temă Nike începând de la 399 de dolari, o ediție de lux Hermes marca și un model de titan numit „Watch Edition”, care începe de la 1.399 USD. Seria 3 este disponibilă doar ca model GPS.

Seria 3 vs. Seria 5?

Edițiile anterioare ale Apple Watch erau înrădăcinate cu o față de ceas care era întunecată o mare parte a timpului. Dacă vrei să știi ce oră era, trebuia să stârnești ceasul la viață. Pentru acest nou avantaj, în seria 5 ediția, puteți plăti privilegiul. Acest ceas începe de la 399 USD sau 499 USD cu posibilitatea de a vă conecta la furnizorul dvs. wireless și de a efectua apeluri telefonice, comparativ cu 199 și 299 USD pentru modelul anterior.

Alte caracteristici ale 5: o față de ceas mai mare la 44 de milimetri, comparativ cu 42 de pe seria 3, corpul mai subțire (10,7 mm) un senzor de inimă electric, detecție de busolă și cădere, care a fost introdus pe ceasul Seria 4.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023