Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Facebook trece printr-o perioadă foarte dificilă din cauza scandalurilor în care este implicată compania lui Zuckerberg. Nu ajută nici faptul că au plecat câțiva directori importanți.

În mai puțin de 24 de ore, câțiva directori importanți din structurile Facebook au anunțat că vor părăsi compania condusă din ce în ce mai agresiv de către Mark Zuckerberg. La prima vedere, este vorba de o remaniere a bordului director. În practică, nu este exclus ca directorii cu pricina să fi părăsit gigantul american pentru că nu mai vor să aibă nicio legătură cu activitățile sale malițioase.

Conform celor de la Business Insider, primul pe listă este Chris Cox, șeful departamentului de Dezvoltare Produse din cadrul Facebook. În trecut, acesta a fost văzut ca un apropiat al lui Zuckerberg, dar CEO-ul se pare că va desființa complet poziția deținută de aceasta, iar subalternii lui Cox îi vor da socoteală fără intermediari.

În contextul plecării, Chis Cox a declarat că a intenționat de câțiva ani să iasă din Facebook, dar a rămas doar cu scopul de a ajuta compania să treacă de perioada dificilă încărcată de scandaluri și crize de proporții. Având în vedere că scandalurile cu pricina nu s-au încheiat, până la urmă, Cox a părăsit compania fondată de Mark Zuckerberg pentru că și-a pierdut speranța că lucrurile vor fi vreodată mai bune la conducerea celei mai mari rețele sociale.

La scurt timp după Cox, a anunțat că va părăsi Facebook și Chris Daniels, șeful companiei WhatsApp. Daniels ocupa această poziție din luna mari a anului trecut, iar înainte a fost responsabil de proiectul Internet.org. În contextul schimbărilor majore, Zuckerberg a insistat asupra faptului că acestea vor facilita materializarea viziunii sale a unei platforme unificate și criptate, una care va pune accent pe intimitate sporită și securitate. Cel puțin pe termen scurt, responsabilitatea conducerii WhatsApp va cădea în sarcina lui Will Cathcart.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023