Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Samsung S23

Lansare dispozitiv:

Greutate:

Versiune OS:

Memorie internă:

Baterie:

Versiuni disponibile:

Samsung Galaxy S23 Plus va face parte din viitoarea familie Galaxy S23, care va include și Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra.

Samsung va face câteva schimbări majore în designul telefonului. Dispozitivul are o configurație de cameră triplă din spate plasată vertical în colțul din stânga sus. Amplasarea senzorilor nu a fost schimbată în comparație cu predecesorul său. Cu toate acestea, de data aceasta nu vom vedea o insulă de cameră de data aceasta. Se pare că Samsung se inspiră de la telefonul Ultra. Fiecare senzor al camerei din spate are inele ridicate separate, în timp ce blițul este introdus în corp.

Putem spune că dispozitivul viitor va fi puțin mai mare decât versiunea mai veche. Smartphone-ul va avea un display de 6,6 inchi în față, iar dimensiunile sale vor fi puțin mai mari la 157,7 x 76,1 x 7,6 mm. Comparând-o cu dimensiunea lui Samsung Galaxy S22 Plus, 157,4 x 75,8 x 7,6 mm, aceasta înseamnă că va fi puțin mai înalt, dar mai scurt în lățime.

Grila difuzoarelor și portul USB de tip C al smartphone-ului sunt disponibile în partea de jos. Nu putem identifica tava SIM pe randurile dispozitivului; cu toate acestea, sunt șanse mari ca dispozitivul să aibă și o tavă SIM în partea de jos, la fel ca predecesorul său.

Până acum, doar o cantitate limitată de informații este disponibilă cu privire la Samsung Galaxy S23 Plus. Așteptările sunt mari că vom obține mai multe detalii despre dispozitiv în viitor, de îndată ce lansarea acestuia se va apropia.

Specificații Samsung S23

Rețea
Tehnologie:
Banda 2G:
Banda 3G:
Banda 4G:
Banda 5G:
Viteză:
Lansare
Anunțat:
Status:
Body
Dimensiune:
Greutate:
Construcție:
SIM:
Display
Tip:
Dimensiune:
Rezoluție:
Protecție:
Platformă
Sistem operare:
Cipset:
Procesor:
Video:
Memorie
Slot card:
Internă:
Cameră principală
Quad:
Features:
Video:
Camera selfie
Single:
Features:
Video:
Sunet
Difuzor:
Jack;
Porturi
Wlan:
Bluetooth:
GPS:
NFC:
Radio:
USB:
Features
Senzor:
Baterie
Incarcare:
Misc
Culori:
Modele:
Preț:
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023