Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Unde poți vedea live lansarea rachetei SpaceX

marți, mai 26th, 2020 193 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Mâine, SpaceX va lansa rachetă Falcon 9 cu doi astronauți ai NASA la bord - prima misiune echipajată a companiei private vreodată. Astronauții Doug Hurley și Bob Behnken fac o excursie la Stația Spațială Internațională (ISS) și vor sta acolo între 6 și 16 săptămâni.
Image: © spacex
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Mâine, SpaceX va lansa rachetă Falcon 9 cu doi astronauți ai NASA la bord – prima misiune echipajată a companiei private vreodată. Astronauții Doug Hurley și Bob Behnken fac o excursie la Stația Spațială Internațională (ISS) și vor sta acolo între 6 și 16 săptămâni.

Urmareste live lansarea rachetei SpaceX

Lansarea va avea loc pe 27 mai 16:33 PM ET / 10:33 PM CET / 2.30 AM IST (28 mai). Puteți viziona fluxuri live ale evenimentului, deși multe moduri. SpaceX și NASA vor transmite evenimentul pe site-urile lor.

În plus, puteți accesa canalul YouTube sau TV-ul NASA de pe SpaceX pentru a transmite evenimentul. Puteți vizita, de asemenea, NASA TV pe uStream pentru a urmări lansarea.

Se presupune că astronauții vor ajunge la ISS mâine după ce au petrecut aproape 19 ore pe orbită.

Acesta este un zbor spațial foarte important pentru Tesla, deoarece poate afecta perspectivele sale viitoare de a efectua mai multe călătorii către ISS. Dacă va avea succes, va deschide calea și pentru alte companii spațiale comerciale să îndeplinească misiuni cu echipaj.

Această misiune este de asemenea istorică pentru NASA, deoarece ultima lansare cu astronauți, prin programul de transfer al agenției spațiale, a avut loc în 2011.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023