Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Top 5 cele mai bune uleiuri hidraulice

duminică, decembrie 27th, 2020 1.019 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cel mai bun ulei hidraulic – Recomandarile noastre pentru 2020
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Uleiul hidraulic contaminat sau oxidat dăunează echipamentelor hidraulice și pot produce daune majore sau chiar distrugerea definitivă a acestora. Aceste impurități pot proveni din mediul exterior sistemului hidraulic (rezervoare descoperite, radiera cilindrilor deteriorată, racorduri necorespunzătoare, etc.) sau, prin acțiunea lor abrazivă, pot produce noi particule metalice în circuitul hidraulic.

Echipa maluma.ro va prezinta mai jos top 5 uleiuri hidraulice

Top 5 cele mai bune uleiuri hidraulice


CUM SA SELECTEZI ULEIUL HIDRAULIC ADECVAT?

Toate uleiurile hidraulice de calitate trebuie sa fie capabile sa indeplineasca urmatoarele functii:

  • Sa transmita putere: sa transmita energie cinetica sau potentiala (miscare sau presiune)
  • Sa lubrifieze si sa protejeze: protectie impotriva uzurii pe suprafetele de contact

Pentru a indeplini cele mai bine aceste functii, un lichid hidraulic trebuie sa aiba un anumit numar de proprietati, rezumate mai jos

  • Vascozitatea potrivita 
  • Compresibilitate scazuta

Clasa de vascozitate trebuie sa fie ales in functie de temperatura de lucru. De fapt, lubrifiantul de lucru trebuie sa mentina o vascozitate mai mare de 10-15 cSt, pentru a lubrifia pompa. Recomandarile OEM trebuie respectate.

Câteva din problemele principale produse de uleiul hidraulic contaminat sau oxidat sunt:

  • înfundarea orificiilor calibrate și modificarea modului de răspuns a servovalvelor sau supapelor de presiune
  • creșterea presiunii pe circuitul de retur datorită colmatării filtrelor
  • distrugerea elementelor active din pompele hidraulice 
  • blocarea sertarelor în distribuitoarele hidraulice; în cazul anumitor construcții, bobine de curent alternativ se pot distruge
  • diminuarea efectului de portanță al patinelor hidrostatice
  • scăderea randmentului hidraulic

Toate acestea, dacă nu sunt prevenite, pot opri producția și pot genera costuri suplimentare de mentenanță sau chiar înlocuirea componentelor.

Uleiul hidraulic are proprietati excelente de lubrifiere, punct de scurgere foarte scazut si o vascozitate mare si nu este sensibil la umiditate. In plus, ofera si niste proprietati anti-corozive foarte ridicate. 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023