Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Probleme pentru utilizatorii Google Mail in Romania, nu pot atasa documente

joi, august 20th, 2020 375 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Google mail atasamente
Joi dimineata, in jurul orei 8:00, mai multi internauti s-au plans pe diverse retele sociale ca nu isi pot trimite mail-uri cu atasamente din Google Mail.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Joi dimineata, in jurul orei 8:00. mai multi internauti s-au plans pe diverse retele sociale.

Utilizatorii nu isi pot trimite mail-uri cu atasamente din Google Mail.

Utilizatorii din Romania s-au plâns că nu au putut să trimită mailuri sau să încarce fișiere atașate pe Gmail.

Downdetector.com a notat o notă în problemele legate de Gmail din Romania, 59% s-au plâns că nu au putut atașa fișiere, 28% nu s-au putut autentifica și 12% nu au putut primi mesaje.

Problema a început în jurul orei 8AM.

După un timp, utilizatorii au putut să trimită mailuri, dar Google a părut să canalizeze calitățile sale interne Zen și nu a permis atașarea.

Compania nu a emis până acum o declarație. Ultima dată când a fost plângere masivă a fost la 1 iulie.

Utilizatorii au declarat că nu pot deschide sau trimite mesaje.

Problemele par să se răspândească spre alte domenii Google, incluzând Google Meet, Docs și Google Voice.

”G Suite Status Dashboard” arată că anumite servicii trec prin probleme majore începând cu primele ore ale dimineții de astăzi, în Europa.

Ce spune Google: 

„Lucrăm în continuare pentru a ajunge la acest lucru. Vom oferi o altă actualizare în 30 de minute. Din păcate, observăm din nou ratele de eroare crescute. Unii clienți pot avea probleme la încărcarea de noi mesaje, iar unii clienți de pe dispozitivele Android pot avea probleme în conectarea la Slack.

Ne cerem scuze pentru întreruperea continuă, lucrăm pentru a restabili normalitatea cât de repede putem. ”

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023