Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Sonda europeană SolO

Nava spațială europeană care își propune să facă fotografiile cele mai apropiate cu Soarele este construită și gata de lansare Solar Orbiter, sau sonda SolO, se va pune pe orbita Planetei Mercur pentru a-și antrena telescoapele pe suprafața stelei noastre.

Alte instrumente vor constata fluxul constant de particule și câmpurile lor magnetice încorporate, oamenii de știință speră că observațiile detaliate îi pot ajuta să înțeleagă mai bine ceea ce conduce activitatea Soarelui.

Acest lucru merge în sus și în jos pe un ciclu de 11 ani. Este sigur că este un efort fascinant, dar este unul care are relevanță directă pentru toată lumea de pe Pământ.

Izbucnirile energetice ale stelei noastre au capacitatea de a deteriora sateliții, de a dăuna astronauților, de a degrada comunicațiile radio și chiar de a bate rețelele electrice offline.

“Facem acest lucru nu numai de dragul de a ne crește cunoștințele, ci și de a putea lua măsuri de precauție, de exemplu, punând sateliții în mod sigur când știm că vin furtuni solare mari sau lăsând astronauții să nu părăsească stația spațială pe acestea zile “, a declarat Daniel Müller, omul de știință al proiectului Agenției Spațiale Europene (Esa) pe SolO.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023