Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Problema se referă la unele „cazuri de protecție cu ecran siliconic”, conform Samsung, și afectează Galaxy S10, S10 Plus și S10 5G, precum și Galaxy Note 10 și Note 10 Plus.

Potrivit companiei, problema este cauzată de senzorul de amprentă ultrasonică al telefoanelor, citind incorect modele 3D din protectorul de ecran ca amprente. Drept urmare, orice persoană ar putea apoi să deblocheze un telefon învelit într-un astfel de caz, creând o problemă de securitate.

Până când patch-ul este disponibil, Samsung le recomandă utilizatorilor să nu folosească astfel de copertine. Acesta spune că utilizatorii ar trebui să înlăture coperta, să șteargă orice amprente înregistrate anterior și apoi să le înregistreze fără a fi aplicată. Dacă utilizați protectorul de ecran care a fost pre-aplicat pe telefonul dvs., ar trebui să fiți bine. Dar pentru toți ceilalți, nu ar putea fi rău să încercați să deblocați dispozitivul cu o amprentă neînregistrată, ci doar să verificați.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023