Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Galaxy S9 și S9 + au fost actualizate cu patch-ul de securitate din noiembrie 2019

Galaxy S9 și S9 + au fost actualizate cu patch-ul de securitate din noiembrie 2019 în prima săptămână a acestei luni, iar Samsung a emis acum un al doilea update cu cea mai recentă corecție de securitate pentru Galaxy S9 / S9 +. Nu este clar de ce a fost lansată a doua actualizare. Patch-ul de securitate din noiembrie era deja disponibil pentru S9 și S9 + și, în timp ce schimbarea de mențiuni menționează și performanța îmbunătățită a camerei, nu pare să existe îmbunătățiri reale sau funcții noi incluse în aplicația pentru camere foto.

Samsung are tendința de a repeta modificările mai vechi pentru actualizări de software și este posibil ca și compania să fi făcut de data aceasta. Cu toate acestea, actualizarea ar trebui să includă unele sub modificările capotei, deoarece numerele de compilare – G960FXXU7CSK1 și G965FXXU7CSK1 pentru S9 și respectiv S9 + – ne spun că aceasta nu este doar o actualizare de securitate (indicată prin litera „U” după „XX” din numărul de compilare; ar exista o „S” în locul „U” dacă aceasta ar fi fost doar o actualizare de securitate). Ceea ce înseamnă aceste schimbări, oricine presupune.

Noua actualizare a Galaxy S9 se desfășoară în acest moment în Olanda și ar trebui să-și croiască în curând și drum spre alte țări. Îl poți descărca în aer pe telefonul dvs. – deschideți aplicația Setări, selectați Actualizare software, apoi atingeți Descărcare și instalare. De asemenea, puteți găsi cel mai recent firmware pentru S9 și S9 + în arhiva noastră de firmware pentru actualizarea manuală a dispozitivului folosind un computer Windows.

Puteti descarca actualizare de aici:

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023