Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Samsung-Galaxy-S11-detalii-leaks-1170x658
Samsung Galaxy S11 va fi prezentat în primul trimestru din 2020. Până atunci, apar informații neoficiale despre cât de performant va fi.

 

Deasupra ecranului poate fi întrezărită o grilă îngustă pentru casca audio. Cât despre ecran, acesta va avea între 6,3 inch şi 6,7 inch şi margini curbate. În randările furnizate, curbura ecranului pare mai mică decât am văzut pe modelul S10, dar acesta este mai degrabă o inexactitate a machetelor, decât o schimbare reală de design.

Cert este că Galaxy S11 nu va avea ecran cu design watergall, Samsung excluzând această posibilitate după ce teste interne eu relevat probleme cu anduranţa ecranului şi adaptarea interfeţei Android.

Așteptând cu nerăbdare Galaxy S11, ne așteptăm ca Samsung să rămână la acea versiune cu trei telefoane. Dacă schema de denumire rămâne la fel, asta înseamnă că vom primi S11, S11 + și S11e.

Pe 9 noiembrie 2019, tipster Evan Blass a distribuit trei dimensiuni de ecran pentru diferitele telefoane S11 – inclusiv 6,4 inch, 6,7 inch și 6,9 inch. De asemenea, se remarcă faptul că Samsung va oferi cele mai mici două versiuni ale modelului S11 în modelele LTE și 5G, telefonul de 6,9 ​​inci (probabil S11 +), având caracteristică implicită, suport 5G.

Au aparut primele imagini cu Samsung S11

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023