Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Am pus mana pe un Samsung Galaxy Note 10

Gama Galaxy Note de la Samsung a fost un motor al schimbării în industria Android de multe ori, acestea sunt o schimbare. Odată cu debutul Galaxy Note 10, Samsung a introdus un flagship care este mai mare iterație decât orice altceva, toate înfășurate într-o lucrare de vopsea „Aura” în mod legitim.

Există o mulțime de lucruri pe care Samsung le aduce la masă cu smartphone-urile sale, iar Galaxy Note 10 nu este o excepție de la această regulă. Are plăcile subțiri impresionant, specificații suficiente pentru a pune în rușine alte flagship-uri (tuse Google Tuse) și o tonă metrică de caracteristici care să vă ajute să rămâneți productiv.

Luând nota 10, puteți vedea, de asemenea, cum Samsung continuă să unghieze absolut experiența hardware. Acest telefon este impresionant de subțire și îngust, ceea ce face ca și nota de nota 10+ de 6,8 inci să se simtă gestionabilă. În software, Samsung continuă să îmbunătățească din ce în ce mai mult experiența pentru productivitate. Există o colaborare mai strânsă cu Microsoft, inclusiv câteva instrumente excelente pentru lucrul cu un computer.

Sub capotă, acea poveste continuă cu Samsung împachetând suficiente specificații pentru a pune în rușine alte flagship-uri (tuse tuse Google). În timp ce timpul meu cu nota 10 a fost foarte scurt, telefonul s-a simțit foarte fluid, fără să fie găsit nici un indiciu de întârziere. Noile caracteristici ale S-Pen cu gesturi aeriene sunt, de asemenea, foarte inteligente și ar putea fi chiar utile pentru unii.

Punctul culminant al timpului meu practic cu Galaxy Note 10, însă, a fost verificarea variantelor de culoare. Deși nu toți vor veni în SUA, nu pot acorda Samsung suficient credit pentru a oferi câteva modele îndrăznețe. Colorful Aura Glow pentru Galaxy Note 10 a fost deosebit de izbitor în persoană. Este aproape imposibil să arătați într-o imagine cum arată acest telefon în persoană, dar schimbările nesfârșite de la albastru la roșu la verde și multe altele sunt doar frumoase.

Cu toate acestea, nu mă pot abține să mă îndepărtez de nota 10 cu un sentiment de dezamăgire. Fără îndoială, știu că acesta este un smartphone grozav care va funcționa bine și va oferi o experiență solidă, dar nu este nimic mai interesant în acest sens decât culorile sale. Samsung începe încet să îndepărteze ceea ce este linia de notă cu acest telefon.

În loc să ofere o singură centrală, nota 10 este acum două telefoane, „standardul” pe care îl pot descrie doar ca fiind handicapat inutil. Ambele telefoane nu au jack pentru căști, lucru pe care Samsung îl justifică doar spunând că a adăugat un pic mai mult spațiu pentru baterie. Nota 10 mai mică pierde și un slot pentru card microSD, este plafonată la 8 GB / 256 GB de stocare (nu există o cantitate mică, dar totuși) și are doar un ecran 1080p.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023