Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum arata telefonul Samsung Galaxy S11 – Telefon cu 3 camere

duminică, decembrie 29th, 2019 183 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Samsung este de așteptat să schimbe designul Galaxy S11, Galaxy S11 și Galaxy S11 Plus pentru lansarea sa din 18 februarie 2020.
Samsung este de așteptat să schimbe designul Galaxy S11, Galaxy S11 și Galaxy S11 Plus pentru lansarea sa din 18 februarie 2020.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
S11 plus, telefon samsung s11+ pret

Telefon mobil Samsung S11

Seria Galaxy S de la Samsung este gama principală pentru cei mai mulți utilizatori din ecosistemul Android. În timp ce dispozitivele de la alte mărci excelează într-una sau două zone, flagship-urile Galaxy S sunt excelenți, fără dezavantaje. Prin urmare, este firesc ca clienții să fie curioși și să anticipeze cu nerăbdare următorul flagship Galaxy.

Samsung S11

De obicei, Samsung își lansează flagship-ul Galaxy S în primul trimestru al anului și un dispozitiv Galaxy Note în al treilea trimestru. Dacă compania respectă același program de lansare și schema de denumire, s-ar putea să vedem Galaxy S11 în februarie sau martie 2020. Există, totuși, câteva zvonuri plauzibile conform cărora compania ar putea contopi gama Galaxy Note și S-ul de anul viitor și va lansa viitorul flagship sub brandul Galaxy One.

Galaxy S11 (sau cum se numește următorul smartphone Samsung Samsung flagship) se numește codenumit Picasso. Numele nu dezvăluie nimic interesant, dar este în conformitate cu utilizarea Samsung de către un alt cunoscut artist Da Vinci ca nume de cod pentru Galaxy Note 10.

Să ne uităm la ce spun zvonurile și scurgerile despre ceea ce poate aduce Galaxy S11 la masă. Vom continua să actualizăm informațiile de pe această pagină pe măsură ce abordăm lansarea Galaxy S11, așa că nu uitați să le marcați în browser.

Samsung Galaxy S11 Specificatii

Camera – Ice Univers a dezvăluit că Galaxy S11 va adăuga un teleobiectiv de 48MP la gamă. Acesta este capabil de zoom optic de 5x și este denumit în mod corespunzător „Hubble”. Acesta va sta alături de o cameră masivă principală de 108MP, care folosește tehnologia de legare a pixelilor care conține nouă pixeli pentru a crea un pixel mare de 2,4μm cu o dimensiune finală a imaginii de 12 megapixeli. Aceasta ar trebui să conducă la îmbunătățiri dramatice ale fotografiei cu lumină scăzută. Numele de cod este „ISOCELL Bright HM1”.

Design – Galaxy Note 10 Plus are deja un raport ecran-corp-lider de clasă, dar știm că Galaxy S11 va împinge acest lucru și mai mult prin micșorarea camerei frontale.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023